Idescon Suomessa valmistetuille RFID-lukijoille on myönnetty Avainlippu

22.03.2023

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Idesco Oy:n Suomessa valmistetuille RFID-lukijoille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

– Valmistamme täällä Oulussa tällä hetkellä yli neljäsosan kaikista RFID-tuotteistamme, ja näille tuotteille on nyt myönnetty Avainlippumerkki. Avainlippumerkillä haluamme korostaa suomalaisen ja oululaisen työn osuutta tuotteissamme. Näemme tuotteen kehityskaaren ideasta valmiiksi tuotteeksi täällä Teknologiakylän toimitiloissa Oulussa, josta lähetämme sen maailmalle. Meillä Oulussa valmistetun lukijan tunnistaa jatkossa Avainlippumerkkitarrasta, sanoo myyntijohtaja Anu-Leena Arola. – Vaikka osa tuotteistamme valmistetaan muualla Euroopassa, kaikki tuotteemme suunnitellaan edelleen Suomessa. Meille myönnettiin vastikään myös Design from Finland -merkki, joka kertoo suomalaisten tuotekehittäjien ja suunnittelijoiden työpanoksesta tuotteissamme, Anu-Leena Arola jatkaa.

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.