Category

Idescon RFID-laitteet

Idescon RFID-laitteet vähentävät manuaalisen työn tarvetta, automatisoivat prosesseja ja keräävät tarkkaa tietoa henkilöiden, tavaroiden tai ajoneuvojen liikkeistä erilaisissa etätunnistussovelluksissa. Samalla kun RFID-laitteet tehostavat liiketoimintaa, ne parantavat turvallisuutta. Selaa tuotteita teknologian, käyttötarkoituksen tai tuoteryhmän mukaan.

Uusimmat tuotteet

mobile access app

Idesco ID -palvelu helpottaa mobiilitunnistuksen käyttöönottoa omassa organisaatiossasi. Palvelun avulla kulkutunniste puhelimeen suoraan omasta järjestelmästä.

Lue lisää

Idesco ID on mobiilitunnistussovellus, joka korvaa perinteiset tagit kulunhallinnassa. Toimii myös tavallisten DESFire-tunnisteiden rinnalla.

Lue lisää
mobiilitunnistus

8 CD 2.0 MI tukee mobiilitunnistusta. Se lukee sekä perinteisiä kulkukortteja että mobiilitunnisteita puhelimesta, ja lähettää ne järjestelmään. Lukija toimii Idesco ID -mobiilisovelluksen kanssa.

Lue lisää
RFID reader with display näytöllinen RFID-lukija

Turvallinen DESFire-lukija, jossa on pin-koodi ja vuorovaikutteisuutta lisäävä näyttö.

Lue lisää


Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme. Ota yhteyttä!

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.