Idesco Mobile Litelle innovaatiopalkinto

17.12.2020

2020 Security Awards Winner Idesco Mobile Lite

Uusi mobiilitunnistusratkaisumme Idesco Mobile Lite on saanut tämän vuoden OHTO-palkinnon, eli Oikein hyvän turvallisuusoivalluksen innovaatiopalkinnon.

Palkinnon saajan valitsevat Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti ja Finnsecurity ry. Sen saa yritys, organisaatio tai henkilö, joka on kehittänyt turvallisuusratkaisun, joka yksinkertaistaa tai tehostaa jo olemassa olevia toimintoja ja luo merkittävää lisäarvoa asiakkaille. — Idesco Mobile Lite on yksinkertainen, käyttäjäystävällinen innovaatio, joka tekee kulkemisesta ja sen hallinnasta helppoa, kertoo Turvallisuus-lehden päätoimittaja Timo Lahtinen palkintoraadista.

Idesco Oy kiittää Finnsecurity ry:n ja Turvallisuus-lehden palkintoraatia tästä tunnustuksesta, jossa on oivallettu Idesco Mobile Liten helppokäyttöisyys, kätevyys ja turvallisuus.

Idesco Mobile Lite eroaa edukseen monista muista vastaavista ratkaisuista. Siinä on monia ominaisuuksia, joita muissa vastaavissa ratkaisuissa ei ole, kuten tunnistautuminen ja ovesta kulkeminen puhelin taskussa. Tarvittaessa se ottaa puhelimissa valmiina olevat ominaisuudet, kuten turvalukituksen, osaksi järjestelmää. Lisäksi se toimii ilman pilvipalvelua ja rekisteröitymistä.

Idesco Mobile Lite on helppo ottaa käyttöön, koska palveluun ei tarvitse erikseen rekisteröityä omilla henkilötiedoilla. Kulkutunnusta ei tarvitse hallinnoida sähköpostien tai salasanojen avulla.  Idesco Mobile Lite on turvallinen, koska puhelimen ja lukijan välillä toimiva Bluetooth-yhteys on salattu.

Idesco Mobile Litessä on kolme turvatasoa, joista ylin tuo puhelimen oman turvalukituksen osaksi järjestelmää. Mikä onkaan edullisempi tapa ottaa käyttöön huipputurvallinen biometrinen tunnistus kuin hyödyntää valmiina puhelimissa olevaa sormenjälkitunnistusta. Luonnollisesti myös puhelimen pin-koodi tai mikä tahansa turvalukitus toimii tässä.

Jos organisaatiossa painotetaan kulkemisen helppoutta ja hygieenisyyttä, on Idesco Mobile Lite ratkaisu myös siihen. Ensimmäisellä turvatasolla kulkuoikeudet varmistetaan taskussa olevasta puhelimesta. Jos kohteessa on automaattisesesti avautuva ovi, siitä voi kulkea kädet vapaana koskematta ollenkaan pintoihin tai esineisiin. Tälläinen kulkuoikeudet turvallisesti varmistava, mutta todella helppo ja hygieeninen tunnistusratkaisu sopii erityisesti sairaaloihin.

Idesco Mobile Lite käy hyvin myös väliaikaisiin kulkuoikeuksiin. Puhelin on kaikilla aina mukana eikä fyysisiä tunnisteita tarvita. Yhtä helppoa kuin tunniste on ottaa käyttöön, sen voi myös poistaa järjestelmästä sen jälkeen, kun henkilöllä ei enää ole kulkuoikeutta.

Idesco Mobile Lite -konsepti:

Idesco Mobile Lite -webinaari

 

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.