Idesco ID:llä kulkukortit puhelimeen

04.05.2022

Mobile access with smartphone

Idesco ID on helpoin tapa yhdistää mobiilitunnistus kulunvalvontajärjestelmään ja siirtää kulkuoikeudet käyttäjien puhelimiin. Idesco ID -palvelun etu on siinä, että mobiilitunnistus voidaan liittää valmiiseen kulunvalvontajärjestelmään, jossa mobiilitunnisteita hallitaan aivan samoin kuin järjestelmän perinteisiä tunnisteita kuten kortteja tai avaimenperätunnisteita. Mobiilitunnisteet voi myös lähettää puhelimiin suoraan omasta järjestelmästä. Idesco ID -palvelu on nyt saanut rinnalleen uuden Idesco ID -puhelinsovelluksen.

Idesco ID tuo mobiilitunnistuksen yrityksellenne helposti:

  1. Asennetaan järjestelmään Idescon mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat
  2. Toteutetaan rajapinta Idesco ID -palvelun ja järjestelmän välille
  3. Käyttäjiä tiedotetaan mobiilitunnistuksen käyttöönotosta ja pyydetään lataamaan sovellus
  4. Mobiilitunnisteet lähetetään puhelimiin suoraan omasta järjestelmästä

Idesco ID toimii vain tunnisteen välittäjänä eikä tallenna tunnistetietoja. Käyttäjiltä tarvitaan vain puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jonka voi poistaa Idesco ID -palvelusta lähettämisen jälkeen.

Riippuen siitä onko tunnisteiden välitys kertaluonteinen vai onko tarvetta välittää tunnisteita jatkuvasti, sekä siitä miten haluat Idesco ID -palvelun yhdistyvän omaan järjestelmääsi, voidaan rajapinta toteuttaa kahdella tavalla. Idesco ID -palvelun ja järjestelmän välille voidaan luoda reaaliaikainen yhteys mobiilitunnisteiden lähettämiseen, tai mobiilitunnisteiden lähettäminen voidaan hoitaa kertaluontoisena työnä siirtämällä tarvittavat tiedot Idesco ID -palveluun tiedostona.

Kummassakin tapauksessa varsinainen tunnistetieto pysyy kulunvalvontajärjestelmässäsi ja Idesco ID on toiminnassa ainoastaan silloin kun lähetät tunnisteen.

Lataa Idesco ID-konseptin esite tästä

Muita uutisia

23.05.2022

Muistutamme, että kesän lähestyessä kannattaa tilata tuotteet ajoissa

Lue lisää
Mobie access app

23.05.2022

Uusi Idesco ID -mobiilisovellus on nyt valmis.

Lue lisää
RFID reader with display

19.05.2022

Australialaisen High Frequencyn kehittämässä Mobile Linen Hub -järjestelmässä on Idescon näytöllinen RFID-lukija.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.