Idesco ID:llä kulkukortit puhelimeen

04.05.2022

Mobile access with smartphone

Idesco ID on helpoin tapa yhdistää mobiilitunnistus kulunvalvontajärjestelmään ja siirtää kulkuoikeudet käyttäjien puhelimiin. Idesco ID -palvelun etu on siinä, että mobiilitunnistus voidaan liittää valmiiseen kulunvalvontajärjestelmään, jossa mobiilitunnisteita hallitaan aivan samoin kuin järjestelmän perinteisiä tunnisteita kuten kortteja tai avaimenperätunnisteita. Mobiilitunnisteet voi myös lähettää puhelimiin suoraan omasta järjestelmästä. Idesco ID -palvelu on nyt saanut rinnalleen uuden Idesco ID -puhelinsovelluksen.

Idesco ID tuo mobiilitunnistuksen yrityksellenne helposti:

  1. Asennetaan järjestelmään Idescon mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat
  2. Toteutetaan rajapinta Idesco ID -palvelun ja järjestelmän välille
  3. Käyttäjiä tiedotetaan mobiilitunnistuksen käyttöönotosta ja pyydetään lataamaan sovellus
  4. Mobiilitunnisteet lähetetään puhelimiin suoraan omasta järjestelmästä

Idesco ID toimii vain tunnisteen välittäjänä eikä tallenna tunnistetietoja. Käyttäjiltä tarvitaan vain puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jonka voi poistaa Idesco ID -palvelusta lähettämisen jälkeen.

Riippuen siitä onko tunnisteiden välitys kertaluonteinen vai onko tarvetta välittää tunnisteita jatkuvasti, sekä siitä miten haluat Idesco ID -palvelun yhdistyvän omaan järjestelmääsi, voidaan rajapinta toteuttaa kahdella tavalla. Idesco ID -palvelun ja järjestelmän välille voidaan luoda reaaliaikainen yhteys mobiilitunnisteiden lähettämiseen, tai mobiilitunnisteiden lähettäminen voidaan hoitaa kertaluontoisena työnä siirtämällä tarvittavat tiedot Idesco ID -palveluun tiedostona.

Kummassakin tapauksessa varsinainen tunnistetieto pysyy kulunvalvontajärjestelmässäsi ja Idesco ID on toiminnassa ainoastaan silloin kun lähetät tunnisteen.

Lataa Idesco ID-konseptin esite tästä

Muita uutisia

Asio booking system compatible with Idesco ID

13.01.2023

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä

Lue lisää

09.01.2023

8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Lue lisää

05.01.2023

Suuremmissa yrityksissä voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.