Idesco ID -sovellus nyt sovelluskaupassa

23.05.2022

Mobie access app

Uusi Idesco ID -mobiilisovellus on nyt valmis ja haettavissa ilmaiseksi Google Playsta, lähipäivinä myös Apple Storesta. Idesco ID -sovelluksella voi kulkea annettujen kulkuoikeuksien mukaan järjestelmässä, johon on asennettu mobiiliyhteensopivat Idescon 8 CD 2.0 MI -lukijat.

Idesco ID -sovellus on helppo ottaa käyttöön, ja siinä on mukana ohjeet. Voit kulkea sovelluksella, kun olet saanut puhelimeesi järjestelmästä kulkuoikeudet ja rekisteröinyt ne.

Lataa Idesco ID -sovellus puhelimeesi ja tutustu. Järjestämme myös online-demon 13.6.22. Pyydä lisätietoa myyjältäsi ja ilmoittaudu.

Idesco ID – kulkutunnisteet puhelimiin

Muita uutisia

15.09.2022

Koska yrityksetkin ovat erilaisia, on myös Idesco ID -palvelussa tarjolla erilaisia vaihtoehtoja hallita mobiilitunnisteita.

Lue lisää
mobile access app

15.09.2022

Tervetuloa Idesco ID -mobiilitunnistusratkaisujen etäesittelyyn 3.10.22 klo 13.00-13.45.

Lue lisää

15.09.2022

Tervetuloa käymään osastollamme SKYDD-messuilla Tukholmassa 25.-27. lokakuuta. Idesco ID -mobiilisovelluksen ladanneet kävijät saavat pienen lahjan.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.