Idesco ID -sovellus nyt sovelluskaupassa

23.05.2022

Mobie access app

Uusi Idesco ID -mobiilisovellus on nyt valmis ja haettavissa ilmaiseksi Google Playsta, lähipäivinä myös Apple Storesta. Idesco ID -sovelluksella voi kulkea annettujen kulkuoikeuksien mukaan järjestelmässä, johon on asennettu mobiiliyhteensopivat Idescon 8 CD 2.0 MI -lukijat.

Idesco ID -sovellus on helppo ottaa käyttöön, ja siinä on mukana ohjeet. Voit kulkea sovelluksella, kun olet saanut puhelimeesi järjestelmästä kulkuoikeudet ja rekisteröinyt ne.

Lataa Idesco ID -sovellus puhelimeesi ja tutustu. Järjestämme myös online-demon 13.6.22. Pyydä lisätietoa myyjältäsi ja ilmoittaudu.

Idesco ID – kulkutunnisteet puhelimiin

Muita uutisia

Asio booking system compatible with Idesco ID

13.01.2023

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä

Lue lisää

09.01.2023

8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Lue lisää

05.01.2023

Suuremmissa yrityksissä voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.