Idesco ID saa kiitosta

29.08.2022

mobile access app

Useat asiakkaat ovat ottaneet jo käyttöön Idesco ID -puhelinsovelluksen ja mobiilitunnisteet. Olemme saaneet asiakkailtamme ja heidän asiakkailtaan kiittävää palautetta sekä palvelun että mobiilisovelluksen helppokäyttöisyydestä. Sovellusta on kuvailtu intuitiiviseksi ja yksinkertaiseksi, ja Idesco ID -palvelun käyttöönotto on sujunut nopeasti ja mutkattomasti.

Idesco ID muuntuu joustavasti erikokoisten yritysten käyttöön. Mobiilitunnisteiden siirron järjestelmästä palvelun kautta puhelimiin voi hoitaa kahdella eri tavalla, joko kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella. Jos uusia tunnisteita tarvitaan harvoin, ne voi lukea erillisellä lukijalaitteella myös sovelluksen sisältävästä puhelimesta järjestelmään.

Idesco ID -palvelu ja mobiilitunnistussovellus

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.