Idesco ID saa kiitosta

29.08.2022

mobile access app

Useat asiakkaat ovat ottaneet jo käyttöön Idesco ID -puhelinsovelluksen ja mobiilitunnisteet. Olemme saaneet asiakkailtamme ja heidän asiakkailtaan kiittävää palautetta sekä palvelun että mobiilisovelluksen helppokäyttöisyydestä. Sovellusta on kuvailtu intuitiiviseksi ja yksinkertaiseksi, ja Idesco ID -palvelun käyttöönotto on sujunut nopeasti ja mutkattomasti.

Idesco ID muuntuu joustavasti erikokoisten yritysten käyttöön. Mobiilitunnisteiden siirron järjestelmästä palvelun kautta puhelimiin voi hoitaa kahdella eri tavalla, joko kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella. Jos uusia tunnisteita tarvitaan harvoin, ne voi lukea erillisellä lukijalaitteella myös sovelluksen sisältävästä puhelimesta järjestelmään.

Idesco ID -palvelu ja mobiilitunnistussovellus

Muita uutisia

Asio booking system compatible with Idesco ID

13.01.2023

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä

Lue lisää

09.01.2023

8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Lue lisää

05.01.2023

Suuremmissa yrityksissä voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.