Idesco ID – monta eri käyttötapaa

15.09.2022

Idesco ID -palvelussa on joustavat vaihtoehdot hallita mobiilitunnisteita. Koska yrityksetkin ovat erilaisia, on myös Idesco ID -palvelussa tarjolla erilaisia vaihtoehtoja hallita mobiilitunnisteita.

Mobiilitunnistus ja Idesco ID -mobiilitunnistusratkaisut helpottavat kulkemista ja erityisesti tunnisteiden hallintaa ja lähettämistä. Tähän mennessä markkinoilla olevat mobiilitunnistusratkaisut ovat olleet pilvipohjaisia palveluja. Järjestelmätoimittajan on pitänyt ottaa käyttöön erillinen, pilvipohjainen järjestelmä oman järjestelmänsä rinnalle, johon kirjautumalla mobiilitunnisteita on hallinnoitu. Idesco ID on mobiilitunnisteiden lähetyspalvelu, jonka avulla mobiilitunnisteita voidaan hallinnoida omassa järjestelmässä samoin kuten tavallisia, fyysisiä tunnisteita. Ne voi myös lähettää käyttäjien puhelimiin suoraan omasta järjestelmästä. Mobiilitunnistus onkin kustannustehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu erityisesti väliaikaisiin kulkuoikeuksiin. Asiakkaalle ei tarvitse antaa korttia tai tunnistetta parin päivän vierailua varten. Huoltohenkilöstö saa puhelimiinsa kulkuoikeudet päivän työkohteisiin etänä, jolloin säästyy aikaa ja vaivaa.

Idesco ID -mobiilitunnistusratkaisuissa on erilaisia vaihtoehtoja, joista yritys voi joustavasti valita sopivimman vaihtoehdon. Jos yritys lähettää uusia tunnisteita säännöllisesti uusiin puhelimiin, jatkuva palvelusopimus voi olla paras valinta. Toinen mahdollisuus on siirtää Idesco ID -palvelulla mobiilitunnisteet kännyköihin kertaluontoisesti, jolloin Idesco ID -palvelu on käytössä vain tuon kertaluontoisen siirron ajan.

Pieni yritys, joka lähettää mobiilitunnisteita vain satunnaisesti, voisi hyötyä eniten Idesco ID:n Entry level -ratkaisusta. Käyttäjä lataa puhelimeensa Idesco ID -sovelluksen, josta tulee puhelimeen mobiilitunniste. Se luetaan puhelimesta järjestelmään erillisen Enrollment Station -lukijalaitteen avulla.

Kaikissa edellä mainituissa tapauksissa kaikki komennot tehdään suoraan järjestelmästä, eikä Idesco ID tule osaksi asiakkaan järjestelmää. Sovelluksen käyttäjien ei tarvitse luoda tilejä pilveen tai hallinnoida salasanoja. Mobiilitunnisteen lähettävä taho tarvitsee heiltä vain puhelinnumeron tai mahdollisesti sähköpostiosoitteen, jotka tunnisteen lähettämisen jälkeen poistuvat Idesco ID -palvelusta.

Muita uutisia

Asio booking system compatible with Idesco ID

13.01.2023

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä

Lue lisää

09.01.2023

8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Lue lisää

05.01.2023

Suuremmissa yrityksissä voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.