Idesco ID – File Transfer; tunnisteet kerralla puhelimiin

21.11.2022

Mobile access with smartphone

Idesco ID on palvelu, jonka avulla omasta kulunvalvontajärjestelmästä voi lähettää digitaalisia kulkuoikeuksia eli mobiilitunnisteita järjestelmän käyttäjien puhelimiin. Idesco ID:ssä on kolme palvelutasovaihtoehtoa, joista löytyy sopiva kaikenkokoisille yrityksille, eri tilanteisiin ja liiketoimintamalleihin. Idesco ID:n File Transfer -palvelutaso sopii yrityksille, jotka haluavat siirtää mobiilitunnisteet kerralla suuremmalle määrälle käyttäjiä. Se on kustannustehokas ratkaisu, kun mobiilitunnisteita pitää siirtää suurempi määrä vain kerran, eikä henkilöstön vaihtuvuus ole suuri.

Siirtoa varten tarvitaan CSV-tiedosto, jossa on käyttäjien puhelinnumerot ja yksilölliset tunnistenumerot.  CSV-tiedosto ladataan Idescon suojattuun extranettiin, josta Idesco noutaa tiedoston ja lataa sen Idesco ID -palveluun. Tämän myötä Idesco ID -palvelu lähettää tekstiviestillä rekisteröintipyynnöt käyttäjien puhelimiin annettujen tietojen mukaisesti.

File Transfer -palveluvaihtoehto ei vaadi järjestelmätason muutoksia eikä ylläpitoa. Se on hyvin kustannustehokas tapa siirtää mobiilitunnisteet silloin, kun vastaavia siirtoja tehdään kertaluontoisesti tai harvoin. Ennen ensimmäistä siirtoa organisaatio määrittelee käyttäjille lähetettävän tekstiviestin (ja sähköpostin) sisällön ja määrittää Idescon kanssa järjestelmän lukijoihin tarvittavat konfiguroinnit.

File Transfer -vaihtoehto kannattaa valita, kun mobiilitunnisteet otetaan yhdellä kerralla käyttöön suurelle määrälle henkilöitä. Kun siirto on tehty, CSV-tiedosto hävitetään, eikä myöskään Idesco ID tallenna käsittelemäänsä tietoa, ainoastaan vain välittää sitä.

Tutustu ilmaiseen Idesco ID -mobiilisovellukseen

Mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.