Arkisto

Idesco ID – File Transfer; tunnisteet kerralla puhelimiin

Idesco ID:n File Transfer -palvelutaso sopii yrityksille, jotka haluavat siirtää mobiilitunnisteet kerralla suuremmalle määrälle käyttäjiä

Idesco ID on palvelu, jonka avulla omasta kulunvalvontajärjestelmästä voi lähettää digitaalisia kulkuoikeuksia eli mobiilitunnisteita järjestelmän käyttäjien puhelimiin. Idesco ID:ssä on kolme palvelutasovaihtoehtoa, joista löytyy sopiva kaikenkokoisille yrityksille, eri tilanteisiin ja liiketoimintamalleihin. Idesco ID:n File Transfer -palvelutaso sopii yrityksille, jotka haluavat siirtää mobiilitunnisteet kerralla suuremmalle määrälle käyttäjiä. Se on kustannustehokas ratkaisu, kun mobiilitunnisteita pitää siirtää suurempi määrä vain kerran, eikä henkilöstön vaihtuvuus ole suuri.

Siirtoa varten tarvitaan CSV-tiedosto, jossa on käyttäjien puhelinnumerot ja yksilölliset tunnistenumerot.  CSV-tiedosto ladataan Idescon suojattuun extranettiin, josta Idesco noutaa tiedoston ja lataa sen Idesco ID -palveluun. Tämän myötä Idesco ID -palvelu lähettää tekstiviestillä rekisteröintipyynnöt käyttäjien puhelimiin annettujen tietojen mukaisesti.

File Transfer -palveluvaihtoehto ei vaadi järjestelmätason muutoksia eikä ylläpitoa. Se on hyvin kustannustehokas tapa siirtää mobiilitunnisteet silloin, kun vastaavia siirtoja tehdään kertaluontoisesti tai harvoin. Ennen ensimmäistä siirtoa organisaatio määrittelee käyttäjille lähetettävän tekstiviestin (ja sähköpostin) sisällön ja määrittää Idescon kanssa järjestelmän lukijoihin tarvittavat konfiguroinnit.

File Transfer -vaihtoehto kannattaa valita, kun mobiilitunnisteet otetaan yhdellä kerralla käyttöön suurelle määrälle henkilöitä. Kun siirto on tehty, CSV-tiedosto hävitetään, eikä myöskään Idesco ID tallenna käsittelemäänsä tietoa, ainoastaan vain välittää sitä.

Tutustu ilmaiseen Idesco ID -mobiilisovellukseen

Mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat