Helpot päivitykset Mobile Coderilla

23.08.2023

Asentajien työtä helpottava Mobile Coder -puhelinsovellus on nyt saatavana. Mobile Coderilla voi muuttaa monipuolisesti erilaisia 8 CD 2.0 -lukijoiden asetuksia, kuten Bluetooth-lukuetäisyyttä, uudelleenlukuviivettä ja turvatasoa, sekä vaihtaa lukijan nimeä, jolla se näkyy käyttäjien kulkusovelluksessa. Mobile Coderilla voit myös esimerkiksi vaihtaa OSDPv2-liityntäisen lukijan osoitetta ja säätää summerin äänenvoimakkuutta.

Mobile Coder otetaan käyttöön varmentamalla konfigurointioikeudet puhelimeen lukemalla siihen DESCoder-sovelluksen generoima QR-koodi. Tämän jälkeen helppokäyttöinen sovellus on valmiina muokkaamaan lukijoidesi asetuksia kätevästi omalla puhelimellasi.

Muita uutisia

Mobile access with a smarphone

25.09.2023

SECTECH-messut Tukholmassa ovat 24.-25. lokakuuta. Nähdään Tukholmassa!

Lue lisää

25.09.2023

Kiinnitämme lukijoidemme suunnittelussa erityistä huomioita käytettävyyteen. Esimerkiksi selkeästi erottuva näppäimistön taustavalaistus auttaa näppäilemään pin-koodin myös pimeässä.

Lue lisää

25.09.2023

Keskiviikkona 11.10. klo 13 ja klo 15 esittelemme Idesco-portaalin, joka tekee mobiilitunnisteiden hallinnasta entistä helpompaa. Nähdään Finnsecissä Kokoussiiven neuvottelutilassa nro 306!

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.