Arkisto

EPC lukee useamman metrin etäisyydeltä

EPC-lukijat ovat UHF-taajuudella toimivia RFID-lukijoita, joiden erityispiirre on pidempi, useamman metrin lukuetäisyys.

EPC-lukijat ovat UHF-taajuudella toimivia RFID-lukijoita, joiden erityispiirre on pidempi, useamman metrin lukuetäisyys. Ne lukevat passiivisia, yhteensopivia tunnisteita. Aktiivisiin tunnisteisiin verrattuna passiiviset tunnisteet ovat edullisia, huoltovapaita ja luotettavia, koska ne toimivat ilman erillistä virtalähdettä.

EPC-lukijoilla voi toteuttaa tunnistussovelluksia, joissa henkilöt, liikuteltavat tavarat ja ajoneuvot kulkevat tunnistuspisteen läpi joustavasti, nopeasti ja jopa pysähtymättä. EPC-lukijat voivat lukea myös useita tunnisteita kerrallaan.

Idescon EPC-lukijoissa on kestävä rakenne ja korkeat suojausluokat, joten ne voi huoletta asentaa myös ulkotiloihin.

 

Kestävä ja monipuolinen EPC 2.0

EPC 2.0 sopii etenkin ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksiin, mutta myös henkilöiden kulunvalvontaan. Se lukee salauksella suojattuja GenV2-standardin mukaisia tunnisteita jopa 10 metrin etäisyydeltä. Lukijassa on säädettävä lukualue ja antikollisio-ominaisuus, eli se lukee tarvittaessa useita tunnisteita kerralla. Ajoneuvontunnistussovelluksia helpottaa mahdollisuus lisäantenniin. Lukijan ja lisäantennin yhdistelmällä voi lukea kahdesta eri suunnasta tulevaa liikennettä.

EPC 2.0 lukee pasiivisia UHF-tunnisteita, joita on monia erilaisia tuulilasiin kiinnitettävistä tarratunnisteista aina metallipinnoille tarkoitettuihin tunnisteisiin ja muovikortteihin. Henkilöntunnistussovelluksissa voi käyttää samaa tunnistetta parkkialueelle kulkemiseen ja työpaikan kulunvalvontaan.

 

Pieni ja näppärä EPC 2.0 Compact

EPC 2.0 Compact on pienikokoinen, erityisesti sisätiloihin sopiva lukija, joka lukee tunnisteen jopa neljän metrin etäisyydeltä. Se sopii henkilöntunnistussovelluksiin etenkin kohteissa, joissa tunnisteen voi lukea viemättä sitä erikseen lukijan lähelle. EPC 2.0 Compact sopii esimerkiksi sairaaloihin, joissa kulkuoikeudet on kätevä lukea henkilökunnan kaulanauhasta, tai tiloista toiseen liikuteltavasta sairaalasängystä. Automaattisesti aukeavien ovien kanssa EPC 2.0 Compact mahdollistaa hygieenisen ja nopean, mutta kuitenkin kulkuoikeuksilla varmistetun liikkumisen paikasta toiseen.

Tutustu EPC-lukijoihin

Tutustu EPC-lukijoiden kanssa toimiviin tunnisteisiin