Design from Finland -merkki Idescolle

27.02.2023

Idesco Oy:n RFID-lukijoille ja Idesco ID -palvelulle on myönnetty Design from Finland -merkki. Idescon RFID-lukijoita käytetään kulunvalvonta- ja muissa tunnistusjärjestelmissä. Idesco ID -palvelun avulla kulkuoikeuksia voi välittää puhelimiin suoraan omasta kulunvalvontajärjestelmästä.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

– Idesco Oy hyvä esimerkki siitä, miten investointi muotoiluun on tuonut sille liiketoiminnallisia hyötyjä ja kilpailuetua. Olemme iloisia siitä, että merkinhaltijoiden määrä kasvaa ja yhä useammilta toimialoilta löytyy yrityksiä, jotka ovat hyödyntäneet muotoilua liiketoimintansa tukena sekä kertovat avoimesti tuotteidensa tai palvelunsa pääasiallisen valmistusmaan, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

– Kaikki vuosien varrella lanseeratut tuotteemme on suunniteltu Suomessa. Monien suomalaisten tuotekehittäjien, muotoilijoiden ja mekaniikkasuunnittelijoiden työnjälki näkyy tuotteidemme huolella mietityssä toimivuudessa, kestävyydessä, käytettävyydessä ja ulkoasussa, kertoo myyntijohtaja Anu-Leena Arola Idesco Oy:stä.

– Viime aikoina olemme huomanneet, että suomalaista suunnittelua arvostetaan maailmalla yhä enemmän. Haimme Design from Finland -merkkiä voidaksemme korostaa suomalaisuutta ja laadukasta suunnittelutyötä entistä painokkaammin, Anu-Leena Arola jatkaa.

– Tuote tai palvelu, joka kantaa Design from Finland -merkkiä, on suunniteltu ja suunnattu johonkin tarpeeseen ja sen muotoilu edesauttaa vastuullisuutta esimerkiksi kestävyyden, korjattavuuden, käytettävyyden tai materiaalivalinnan osalta, Ollikka jatkaa.

Lisätietoja

Anu-Leena Arola, myyntijohtaja, Idesco Oy, anu-leena.arola@idesco.fi, 040 706 6546

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Design from Finland, Suomalaisen Työn Liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773

Idesco Oy on RFID-teknologian asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteitamme ovat RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit, RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet sekä mobiililaitteilla tapahtuvaan kulkemiseen liittyvät ratkaisut. Idesco ID -konsepti tuo virtuaalisen kulkutunnisteen puhelimeen, helposti ja turvallisesti suoraan asiakkaan omasta järjestelmästä. www.idesco.fi

Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta. www.designfromfinland.com

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

Muita uutisia

RFID reader with display

11.09.2023

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan.

Lue lisää

11.09.2023

Julkistamme uuden Idesco-portaalin ja kerromme muista tuoteuutuuksista.

Lue lisää
RFID reader and tag

11.09.2023

Miten tunnistaminen RFID-tekniikalla tapahtuu, ja millaisia erilaisia ominaisuuksia tunnisteilla on? Seuraavassa esitellään RFID-teknologiaa tunnistamisen ja tunnisteiden näkökulmasta. Jos olet järjestelmätoimittaja, voit käyttää seuraavaa artikkelia apuna, kun esittelet RFID-teknologiaa ja eri tunnistevaihtoehtoja loppuasiakkaille.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.