Ohjelmoidut DESFire-tunnisteet ja -lukijat

  • Turva-avaimet
  • Turva-avainten hallintapalvelu
  • DESFire
  • Järjestelmän turvallisuus

DESFire on turvallisin

Turvaa pitkälle tulevaisuuteen

MIFARE® DESFire on markkinoiden turvallisin kulunvalvontateknologia. DESFire-tunnisteita ei voi kopioida, koska niiden tieto suojataan 128-bittisellä salauksella ja turva-avaimilla. DESFire-tunniste voidaan lukea vain tarkoitukseen erikseen ohjelmoidulla lukijalla.

DESFire on 13,56 MHz:n taajuudella toimiva älykorttiteknologia. Suuren tiedonsiirtokapasiteettinsa vuoksi DESFire mahdollistaa joustavat, muuntuvat, turvalliset ja tehokkaat nykyaikaiset tunnistussovellukset.

Meiltä saat uuden sukupolven DESFire-lukijat ja ammattitaitoisen palvelun tunnistusjärjestelmäsi tueksi. Siirry DESFire-teknologiaan - samalla varmistat, että järjestelmäsi on helposti päivitettävä ja turvallinen pitkälle tulevaisuuteen.

Turva-avainten hallintapalvelu

Turva-avaimet ja niiden hallinta kuuluvat olennaisena osana DESFire-teknologiaan. Järjestelmätoimittaja voi luoda turva-avaimet ja järjestelmän kanssa yhteensopivat lukijat ja tunnisteet itse. Tarjoamme tätä varten helppokäyttöisen ohjelmointityökalun ja koulutusta DESFire-teknologiasta.

Voimme tarjota myös koko turva-avainten hallintapalvelun alusta loppuun saakka, jolloin järjestelmätoimittajan ei tarvitse huolehtia turva-avainten hallinnasta. Idescon turva-avainten hallintapalvelu vapauttaa järjestelmätoimittajan ja loppuasiakaan resursseja turva-avainten ohjelmoinnista omaan ydinliiketoimintaansa.

DESFire-tunnisteiden ohjelmointi

DESFire-sovellukset vaativat niihin sopivat tunnisteet, jotka ohjelmoidaan aina erikseen asiakaskohtaisesti. Tarvittavat tiedot tallennetaan DESFire-tunnisteen muistisektoreihin, jotka suojataan turva-avaimilla. Tunnisteeseen voidaan koodata myös turvatasoa nostavia yksilöllisiä turvaratkaisuja varsinaisen sovelluksessa tarvittavan tiedon lisäksi. Tunnisteiden ohjelmoinnin lisäksi palveluumme kuuluu myös niiden leimaus, dokumentointi ja turva-avainten hallinnointi.

DESFire-lukijoiden ohjelmointi

Kun tarvitset lisää lukijoita järjestelmään, saat ne Idescolta valmiiksi ohjelmoituina ja tunnisteiden kanssa yhteensopivina. Avaimenhallintapalveluumme kuuluu lukijakonfiguraatioiden luonti, konfiguraatioiden testaus, dokumentointi ja katselmoinnit, lukijoiden ohjelmointi sekä konfiguraatioiden tietokantojen hallinnointi ja ylläpito. Avaimenhallintapalveluasiakkaanamme voit asentaa lukijat toimituksen jälkeen suoraan järjestelmään ja säästät aikaa.

Turva-avaimien hallinnointi

Pidämme turva-avaimesi ja palveluun liittyvän dokumentoinnin tallessa asianmukaisia tietoturvakäytäntöjä noudattaen. Turva-avaimiesi ja palveluusi liittyviä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niiden käytöstä sovitaan yhdessä. Halutessasi voimme tuhota lukijat ja tunnisteet niiden elinkaaren lopussa.

Tukipalvelut

Palvelemme DESFire-teknologiaan sekä lukijohin ja tunnisteisiin liittyvissä kysymyksissä nopeasti haluamallasi tavalla. Kerromme DESFire-teknologian eduista loppuasiakkaille, konsultoimme DESFire-teknologiaan siirtymisessä sekä järjestämme koulutuksia jälleenmyyjille ja loppuasiakkaille.

Turvallisia RFID-tuotteita 30 vuoden kokemuksella

Turvallisuudesta on tulossa yhä tärkeämpää. Vanhempien, tunnisteen sarjanumeron lukemiseen perustuvien UID-sovellusten rinnalle on tullut turvallisempia RFID-teknologioita, joissa tunnisteen tiedot ovat tallessa tunnisteen ohjelmoitavissa muistisektoreissa salauksella suojattuna.

Meillä on 30 vuoden kokemus RFID-teknologiasta – olemme kehittäneet uusia RFID-ratkaisuja yhtenä alan pioneereista. Idescon 8 CD 5 2.0 AES on markkinoiden ensimmäinen kulunvalvontalukija, jossa tunnisteen ja lukijan välinen tiedonsiirto on suojattu kaikkein turvallisimmalla AES-salauksella. Ensimmäisenä maailmassa olemme kehittäneet ratkaisun, joka suojaa myös järjestelmän sisäisen tiedonsiirron salauksella.

Järjestelmien hankinnoista vastaavat ja turvapäälliköt painivat yhä monimutkaisempien kysymysten parissa järjestelmähankintoja tehdessään. Markkinoilla tarvitaan uusinta tietoa turvallisuudesta ja RFID-teknologioiden eroista oikeiden valintojen pohjaksi. Voimme auttaa sinua ja asiakastasi löytämään oikeat, turvalliset kustannustehokkaat ratkaisut erilaisiin järjestelmiin. Tuemme järjestämällä koulutusta ja verkkoseminaareja eri RFID-teknologioihin liittyvistä aiheista.

Asiakkaamme ovat arvioineet, että tekninen osaamisemme ja asiakaspalvelumme erittäin korkeatasoista. Reagoimme tukipyyntöihin heti ja olemme saatavilla. Tuemme sinua ja asiakastasi siinä mikä on tärkeintä: turvallisen järjestelmän ylläpitämisessä.

finger

Lue lisää turva-avainten hallintapalvelusta Lataa palvelun kuvaus

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.