Asennuslevyt ja lisävarusteet

18.01.2021

RFID reader with an angled backplate

Lisävarusteet voivat tavanomaisista poikkeavilla asennuspaikoilla parantaa lukijan toimivuutta tai käytettävyyttä, tai nopeuttaa asentajien työtä. Meiltä löytyy sopiva asennuslevy kaikenkokoisten kulunvalvontalukijoidemme alle. Tutustu erilaisten lukijoiden lisävarusteiden käyttötarkoituksiin.

Lukijan asennus metallipinnalle

Metallipinta lukijan asennusalustana voi häiritä lukijan toimintaa. Idescon asennuslevyt on suunniteltu ehkäisemään mahdollisia ympäristön aiheuttamia häiriöitä. Lukijan alle laitettava muovinen asennuslevy suojaa metallipinnan aiheuttamilta lukualuetta vääristäviltä heijastumilta ja nostaa samalla lukijaa kauemmaksi metallipinnasta, mikä parantaa lukuetäisyyttä.

Uudet lukijat nopeasti vanhojen tilalle

Uudet lukijat asennetaan useimmiten suoraan entisten lukijoiden paikalle. Asennuslevy peittää siististi edellisen lukijan mahdolliset asennusjäljet ja ohjaa asennuskaapelin pois lukijasta pinta-asennuksessa.

Toinen lukija liian lähellä

Metallisilla suojalevyillä voidaan ehkäistä seinän takana samassa kohdassa olevan toisen lukijan aiheuttamaa häiriösignaalia.

Suojaa auringolta

Jos lukija on aurinkoisella paikalla, sen ylle voidaan laittaa valolta suojaava lippa, jolloin näppäimistöä näkee paremmin käyttää.

Suojaa ilkivallalta

Idescon lukijat ovat jo itsessään hyvin kestäviä, koska niiden elektroniikka on suojassa kovan epoksikuoren sisällä. Tarvittaessa VM–lukijamallin ympärille saa niin sanotun erillisen potkusuojan.

Paranna lukijan käytettävyyttä

Joskus lukija halutaan asentaa tavanomaista poikkeavalle korkeudelle esimerkiksi sen vuoksi, että sitä olisi helppo käyttää sekä pyörätuolista että seisten. Vinot asennuslevyt kallistavat lukijan käytön kannalta optimaaliseen kulmaan. Valikoimissamme on useita erikokoisia vinoja asennuslevyjä eri kallistuskulmilla.

Lue lisää asennuslevyistä

Muita uutisia

18.10.2021

Olemme menossa SECTECH-messuille Tukholmaan 27.-28.10. Tule sinäkin!

Lue lisää

04.10.2021

Idesco ID -palvelu on ehdolla kansainvälisen Detektor International Awards -palkinnon saajaksi kategoriassa ID & Access Control

Lue lisää

04.10.2021

Yksinkertaisimmillaan kulunvalvontajärjestelmän turvallisuus tarkoittaa, että rakennukseen kuulumattomat henkilöt eivät pääse sinne sisälle. Järjestelmän turvallisuutta voi parantaa monin tavoin.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.