Arkisto

8 CD 2.0 muuntuu moneen

8 CD 2.0 on myydyin lukijamme. Eniten sitä myydään Basic- ja Slim-koteloissa.

Turvallinen MIFARE DESFire on vuosien myötä vallannut ykkössijan vanhemmilta, kortin sarjanumeron lukemiseen perustuvilta teknologioilta. Niinpä 8 CD 2.0 onkin tällä hetkellä myydyin lukijamme. Se, minkä näköisenä lukija lähtee meiltä matkaan, riippuu tietysti käyttötarkoituksesta, mutta myös kohdemaasta. Erityisesti näppäimistöllisten lukijoiden kohdalla kysyntää säätelevät erilaiset standardit ja säännökset. Siksi tarjoammekin erilaisia, eri maihin ja käyttötarkoituksiin sopivia sekä mekaanisia että kapasitiivisia näppäinlukijoita. Eniten 8 CD 2.0 -lukijaa myydään kuitenkin Basic- ja Slim -koteloissa, joissa ei ole näppäimistöä.

Basic on pieni ja siro, mutta samalla yksi kestävimmistä lukijakoteloistamme. Sen mitat ovat vain 110 x 43 x 24 mm, joten se sopii monenlaisiin asennuskohteisiin. Sitä on käytetty niin kulunvalvonta- kuin logistiikkasovelluksistakin, ja monet ensimmäisistä Basic-lukijoista palvelevat edelleen alkuperäisessä asennuskohteessaan. Basic-lukijaa saa lähes kaikilla tarjoamillamme liitännöillä ja lukijateknologioilla.

Slim ja Slim Pin kapasitiivisella näppäimistöllä ovat kapeita, standardikokoiseen ovenpieleen mahtuvia lukijoita. Kapasitiivisen, ilman liikkuvia näppäimiä toteutetun näppäimistön etuna on, että lukijan pinta on sileä ja helppo puhdistaa, ja samalla näppäimistö on hyvin kestävä.

VS on yhtä kapea kuin Slim , mutta näppäimellisessä VS Pinissä on painettaessa alaspäin liikahtavat näppäimet, joita suositaan erityisesti Skandinaviassa.

VM ja VM mekaanisella näppäimistöllä varustettu VM Pin ovat leveämpiä standardikokoisen sähkörasian paikalle mahtuvia lukijoita.

Desktop on taas käyttötarkoitukseltaan aivan erilainen lukijakotelo. Siinä on pidike kortille ja USB-liitäntä, joten sitä voi hyödyntää moneen, kuten esimerkiksi korttien ohjelmointiin tai sovelluksiin, jotka toimivat sen ajan kun kortti on lukijassa. Näitä ovat esimerkiksi pääsy erilaisiin käyttöoikeutta edellyttäviin työkoneisiin.

Tutustu kaikkiin lukijakoteloihimme