Arkisto

Yhteenveto Idescon lukijoiden tukemista teknologioista ja liitännöistä

Olemme koonneet yhteenvedon suosituimpien lukijoidemme tukemista teknologioista ja liitännöistä. Yhteenvedosta näkee nopealla silmäyksellä, mihin mikäkin lukijatyyppimme pystyy.

Olemme koonneet yhteenvedon suosituimpien lukijoidemme tukemista teknologioista ja liitännöistä. Samat tiedot ovat erikseen myös tuotedatalehdissä, mutta yhteenvedosta näkee nopealla silmäyksellä, mihin mikäkin lukijatyyppimme pystyy.

Lukijoissamme on monipuolinen valikoima teknologioita ja liitäntöjä. Jälleenmyyjä tai järjestelmätoimittaja, lataa yhteenveto sivuiltamme ja hyödynnä sitä omien asiakkaidesi kanssa. Yhteenvetoon on koottu 7 AH, 7 C 2.0, 8 CD 2.0 ja 8 CL 2.0 -lukijat.

Muistathan, että suosituimmat lukijamallimme kuuluvat kahteen korkeimpaan iskunkestävyysluokkaan ja lähes kaikki kaapelilliset lukijaversiomme korkeaan, pölytiiviiseen ja kosteudenkestävään IP67 -suojausluokkaan. Lukijoissamme on myös laajat käyttöjännite- ja lämpötila-alueet, minkä vuoksi ne kestävät rikkoontumatta monenlaisissa olosuhteissa.

Lataa yhteenveto