Idesco Oy

  • RFID
  • Kulunvalvonta
  • Ajoneuvontunnistus
  • Logistiikka
  • RFID-lukijat
  • Tunnisteet
  • RFID-asiantuntija
  • Idesco Oy

RFID-asiantuntijat palveluksessasi

Asiakkaidemme kertomaa

Loginets

”Idescon teknisen tuen asiantuntemus on kiitettävällä tasolla. Toimitukset ovat tulleet ajallaan, jolloin mekin olemme voineet toimittaa lukijat asiakkaamme työmaalle luvatussa aikataulussa. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita – yhtään lukijaa ei ole jouduttu palauttamaan.” Petri Kiianlinna, Loginets.

ACG Pulse

"Idesco on luotettava toimittaja, lukijat ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä, toimitukset tulevat nopeasti, ja asiakastukea ja neuvontaa saa silloin kun sitä tarvitsee." Jarmo Nissinen, ACG Pulse. "Idescon lukijoilla olemme täyttäneet kaikki asiakkaiden tarpeet." Esa Järvinen, ACG Pulse.

Nokas

”Idescon Slim Pin on nopea asentaa, se on ulkomuodoltaan hyvä ja sopii monenlaisiin asennusympäristöihin. Asennus vei noin varttitunnin lukijaa kohti." Jan Terje By, G4S Secure Solutions AS (Nokas),

Capitis Control

"Idescon lukijoiden kanssa olemme säästyneet huolto-ongelmilta. Niiden toimivuuteen voi luottaa, olipa asennuspaikka, myös lämpötila- tai kosteusolosuhteiltaan, millainen hyvänsä. Tämä on meille järjestelmätoimittajana selkeä etu, kun huoltokustannuksia ei tule." Petri Tomperi, Capitis Control

GPP Perimeter Protection

“Järjestelmä toimii täydellisesti, me olemme olleet tyytyväisiä.” Bengt Wedin, Veolia. “Sovellus oli hyvin helppo asentaa Idescon langattomilla laitteilla”. Mathias Torstensson, GPP Perimeter Protection.

Schneider Electric

“Valitsimme Idescon 8 CD 2.0 Slim Pin -lukijat. Tämä lukijatyyppi on hyvin helppo päivittää ja uudelleenkonfiguroida. Se lukee useita korttiteknologioita, tässä tapauksessamme DESFireä, mikä on meille tärkeää." Anders Aagaard, Schneider Electric.

RFID-tuotteita tunnistusjärjestelmiin

Idesco on RFID-teknologian asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteitamme ovat RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit, RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet sekä mobiililaitteilla tapahtuvaan kulkemiseen liittyvät ratkaisut. Tuotteidemme avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta erilaisissa kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa ympäri maailmaa.

Keskeinen toimintaperiaatteemme on tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Autamme, olemme saatavilla ja vastaamme tukipyyntöihin viipymättä. Teemme asiakkaidemme kanssa tuotekehitysyhteistyötä ja räätälöimme tuotteen sopivaksi jokaiseen sovellukseen. Toimimme nopeasti, joustavasti ja asiantuntemuksella. Siksi myös meidän asiakkaamme voivat palvella omia asiakkaitaan paremmin.

Asiakkaamme ovat arvioineet vuosittaisissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa asiakaspalvelumme laadun paremmaksi kuin toimialalla keskimäärin. Olemme iloisia siitä, että asiakkaamme ovat huomanneet kilpailuvalttimme, hyvän asiakaspalvelun, arvon jokapäiväisessä liiketoiminnassaan. Toimintaamme ohjaavat periaatteet ovat luotettavuus, yksilön kunnioittaminen, kumppanuus ja jatkuva kehittyminen. Nämä periaatteet ohjaavat meitä palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin myös tulevaisuudessa.

Idesco Oy

Idesco on perustettu vuonna 1989 ja meidät tunnetaan yhtenä alan pioneereista. Aluksi Idesco kehitti tunnistustuotteita teollisiin sovelluksiin. Vuosien kuluessa olemme laajentaneet osaamistamme ja tarjontaamme uusille alueille.

Päätoimipaikkamme on Oulussa, ja meillä on myyntitoimistot Turussa, Jyväskylässä ja pääkaupunkiseudulla. Puolassa teemme myynti- ja markkinointiyhteistyötä sisaryrityksemme ACTE Sp. z o.o:n kanssa. Meillä on tällä hetkellä kolmisenkymmentä työntekijää.

Suomessa olemme markkinajohtaja, ja Skandinaviassa ja Euroopassa kuljemme vakaalla kasvupolulla. Idesco Oy on Lagercrantz Groupin ja yrityksen toimivan johdon omistuksessa.

finger

Oletko kiinnostunut RFID-teknologiasta? Tilaa uutiskirje!

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.