Arkisto

Tuotekoodi on tärkeä

Idescon tuotekoodin eri osaset kertovat, mitä eri ominaisuuksia tuotteessa on. On tärkeää, että tuotetilauksissa on oikea tuotekoodi mukana. Siitä tiedämme, minkä tuotteen tarkalleen haluat, jolloin voimme käsitellä tilauksesi nopeasti.

Idescon tuotekoodin eri osaset kertovat, mitä eri ominaisuuksia tuotteessa on. Useimmat tuoteominaisuudet ovat räätälöityjä, asiakaskohtaisia ominaisuuksia, jotka yksilöivät sen juuri sinun tarpeisiisi. Esimerkiksi yhdellä suosituimmista tuotteistamme, 8 CD 2.0 Slim Pinillä, on valtavat määrät tuotekoodeja, vaikka itse tuote näyttää ulkoisesti samalta. Siksi on tärkeää, että tuotetilauksissa on oikea tuotekoodi mukana. Siitä tiedämme, minkä tuotteen tarkalleen haluat, jolloin voimme käsitellä tilauksesi nopeasti.

Tuotekoodi on tuotteesi nimi, joten se pitäisi olla tilauksessa mukana, vaikka kyseessä olisikin uusintatilaus. Yrityksesi on mahdollisesti tilannut meiltä useita tuotteita, jolloin oikea tuotekoodi auttaa meitä tunnistamaan, minkä tuotteen sillä kertaa haluat. Jos et tiedä tuotekoodia, löydät sen vanhoista tilausvahvistuksista, laskuista tai lähetteistä.

Saat tuotekoodin tarvittaessa yhteyshenkilöltäsi. Myös asiakastukitiimimme auttaa sinua mielellään kaikissa tuotekoodiin liittyvissä asioissa.

Siirryimme juuri uuteen päivitettyyn ERP-versioon, minkä vuoksi tilausvahvistukset, lähetteet ja laskut näyttävät nyt hieman erilaiselta. Uudenlaisista dokumenteistä löytyvät samat tiedot kuin ennenkin.

Kurkkaa Idescon tilausohjeista, miten voit auttaa meitä palvelemaan sinua vieläkin paremmin.