Arkisto

Idescon lukija kestää kovempaakin käyttöä

Miksi haastaviin kohteisiin kannattaa valita Idescon lukija?

Kestävä kulunvalvontalukija on etu, jos asennuspaikka on vaarassa joutua ilkivallan kohteeksi. Idescon lukijoiden ominaisuudet parantavat niiden kestävyyttä kovemmassakin käsittelyssä.

IK-09- ja IK-10 -kestävyysluokitukset

Suosituimmat lukijakotelomme ovat käyneet läpi SFS-EN 62262 -standardin mukaiset kestävyystestit. Basic- ja Quattro-kotelot kuuluvat korkeimpaan kestävyysluokkaan IK-10 ja kestävät 20 joulen iskuja. Slim-kotelo pääsi toiseksi parhaaseen kestävyysluokkaan IK-09, mikä kertoo 10 joulen iskunkestävyydestä.

Epoksointi  

Lukijoidemme elektroniikka on kokonaan suojassa kovan epoksikuoren alla. Epoksointi suojaa lukijan sisäosia erityisen hyvin iskuilta, mutta myös kaikelta muulta ulkoapäin tulevalta haitalta, kuten kosteudelta.

Näppäimistöt, joissa ei ole liikkuvia osia

Liikkuvat näppäimet on helppo irrottaa, jos niin haluaa, ja lisäksi niiden väliin voi mennä jäätä tai likaa. Idescolla on lukijoita, joiden näppäinpainallukset tunteva elektroniikka on suojassa lukijan kuoren alla. Nämä näppäimistöt ovat hyvin kestäviä, koska niissä ei ole lainkaan liikkuvia osia.

Tamper-hälytys

Jos järjestelmään kytkettyä lukijaa yritetään väkivalloin irrottaa asennuspaikastaan, se lähettää siitä automaattisesti tiedon järjestelmään, eli tamper-hälytyksen.

Tutustu tarkemmin Idescon lukijakoteloihin ja niiden ominaisuuksiin.