Kestävät Idescon RFID-lukijat

  • Iskunkestävyys
  • Pakkasenkestävyys
  • RFID
  • RFID-lukijakotelot
  • Päivitettävyys

Idescon RFID-lukijoilla on pitkä elinkaari

Etsitkö joustavaa ja luotettavaa RFID-lukijaa kestävään, monipuoliseen ja kustannustehokkaaseen tunnistusjärjestelmään? Löydät valikoimistamme luotettavat RFID-lukijat, jotka kestävät pakkasta, iskuja ja kosteutta. Lukijoiden muotoilulla ja lisävarusteilla varmistamme myös, että lukijamme on mahdollisimman helppo asentaa. Joustavasti päivitettävien, avoimiin standardeihin perustuvien lukijoidemme ansiosta voit kehittää järjestelmääsi pitkälle tulevaisuuteen.

RFID-lukijoidemme ominaisuuksia

Iskunkestävyys

Korkeimmat kestävyysluokat

Säänkestävyys

Laaja lämpötila-alue, IP67 -suojausluokka

Päivitettävyys

Järjestelmä kehittyy lukijapäivityksillä

Helpot asennukset

Mitä nopeampi asennus, sen pienemmät asennuskustannukset

Kotelovaihtoehdot

Paljon RFID-lukijavaihtoehtoja eri sovelluksiin

Turvallisuus

Valmiina tulevaisuuden kasvaviin turvallisuusvaatimuksiin

Matala energiankulutus

Matala energiankulutus vähentää järjestelmän kokonaiskustannuksia

Avoin teknologia

Yhteensopiva, standardoitu MIFARE® -teknologia

Iskunkestävyys

Korkeimpiin kestävyysluokkiin IK-09 ja IK-10 kuuluvat RFID-lukijakotelomme kestävät 10-20 joulen iskuja. Laitteen elektroniikka on suojassa kovaan epoksitäytteeseen valettuna laitteen sisällä. Näppäinlukijoissamme ei ole lainkaan rikkoutuvia liikkuvia osia. Huoltovapaus on asia, jota järjestelmien ylläpitäjät ja loppukäyttäjät arvostavat.

Äärimmäiset sääolosuhteet

Ulkoasennuksissa laitteet joutuvat alttiiksi vaihteleville sääolosuhteille. Lukijamme toimivat moitteettomasti jopa neljänkymmenen asteen pakkasessa. Pohjoisen sääolosuhteet on otettu huomioon myös laitteiden muotoilussa: lukijoidemme näppäimistöt toteutetaan siten, ettei niissä ole lainkaan liikkuvia näppäimiä, joiden väliin voisi mennä lunta tai jäätä.

(8 CD 2.0 -lukijamme on kestänyt jopa yli vuoden säilytyksen pakastimessa veteen jäädytettynä. Se toimi moitteettomasti sulatettuna ja uudelleen jäädytettynä. Voit luottaa lukijoidemme kestävyyteen myös pohjoisessa.)

Suunnitteletko lukija-asennusta kuumiin olosuhteisiin? Löydät valikoimistamme oikean lukijan, jonka käyttölämpötila-alue ulottuu neljästäkymmenestä pakkasasteesta 55 lämpöasteeseen saakka. Suojausluokka IP67 takaa myös kosteuden- ja pölynkestävyyden.

 

Päivitettävyys

RFID-lukijoidemme monipuolisten ominaisuuksien ja päivitettävyyden ansiosta voit hyödyntää laitetta joustavasti. Tiesitkö, että EPC-lukijoidemme kaksi antennia toimivat kuin kaksi erillistä lukijaa? Silloin sekä sisään- että ulos ajavan liikenteen tunnistaminen kahdella kaistalla voidaan hoitaa yhdellä lukijalla. Joustavasti päivitettävät lukijat helpottavat järjestelmän kehittämistä ilman jatkuvaa laitteiden uusimista. Monet lukijamme voi päivittää uudelleen konfigurintikortilla lukijan ollessa paikallaan järjestelmässä.

RFID-lukijoissamme on paljon konfiguroitavia ominaisuuksia, joita muokkaamalla ne sopeutuvat järjestelmäsi uusiin vaatimuksiin silloinkin, kun päätät kehittää ja muuttaa järjestelmääsi tai lisätä siihen uusia toimintoja.

Tunnistusjärjestelmien tekninen kehitys nopeutuu nopeutumistaan. Järjestelmistä tulee IT-pohjaisia ja ne sulautuvat muihin järjestelmiin. Idescon suorituskykyiset RFID-lukijat, jotka vastaavat järjestelmäsi vaatimuksiin tulevaisuudessakin.

 

Helpot asennukset

Asennuksen helppous on otettu huomioon RFID-lukijoidemme muotoilussa ja lisävarusteissa. Quattro-kotelomme mitat on suunniteltu siten, että se voidaan asentaa standardikokoisen sähkörasian tilalle, ja se peittää aukon näppärästi. Kapea Slim-lukijamallimme soveltuu standardikokoiseen ovenpieleen.

Lisävarusteena tarjoamme asennus- ja suojalevyjä, jotka paitsi helpottavat lukijoiden asentamista, myös parantavat niiden toimivuutta. Saneerauskohteissa asennuslevyt peittävät siististi vanhan, ehkä erikokoisen lukijan jättämät ruuvinjäljet.

Metallipinta ei aina ole optimaalinen asennusalusta RFID-lukijalle, koska metallipinnat asennusympäristössä voivat vääristää lukualuetta. Lukijan alle tulevan muovisen asennuslevyn avulla lukija voidaan asentaa myös metallipinnalle.

Joskus lukijat joudutaan asentamaan hyvin lähelle toisiaan vastakkaisille puolille seinää. Tällöin lukijat voivat häiritä toistensa toimintaa. Lukijan alle voidaan asentaa metallinen suojalevy, joka estää toiselta puolelta tulevan häiriösignaalin.

Paljon kotelovaihtoehtoja

RFID-lukijan muotoilu vaikuttaa laitteen toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen. Lukijakotelo on myös usein tunnistusjärjestelmän näkyvin osa. Tarjoamme monipuolisen kotelovalikoiman eri asennuksiin. Erilaiset RFID-lukijakotelomme voidaan kustomoida asiakaskohtaisilla logoilla ja tarroilla asiakkaan oman brändin mukaisiksi.

 

Turvallisuus

MIFARE® DESFire on tällä hetkellä turvallisin RFID-teknologia. Siinä tunnisteen tietoja suojaavat turva-avaimet, joissa käytetään markkinoiden turvallisimpia TDES ja AES-suojauksia. Kysymys turva-avainten hallinnasta on ratkaistava aina kun siirrytään turvalliseen DESFire-teknologiaan. Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja turva-avainten hallintaan. Voit hoitaa turva-avainten ja järjestelmään sopivien lukijoiden ja tunnisteiden koodaamisen itsenäisesti helppokäyttöisten koodaustyökalujemme avulla. Meiltä saa myös koulutusta ja täydellisen turva-avainten hallintapalvelun, jossa toimitamme järjestelmääsi sopivat ohjelmoidut lukijat ja tunnisteet ja pidämme huolta turva-avaimistasi. Ainoana laitevalmistajana tarjoamme ratkaisun, joka suojaa myös järjestelmän sisällä liikkuvan tiedon kokonaan salauksella, aina tunnisteelta järjestelmän ohjaukseen saakka.

Matala energiankulutus ja laaja jännitealue

Uusimpien RFID-lukijoidemme virrankulutus on vain noin 60 % vastaavien markkinoilla olevien lukijoiden kulutuksesta. Pienempi virrankulutus ei pienennä vain sähkölaskua, mutta myös järjestelmän oheislaitteiden, kuten konverttereiden määrää – ja sitä kautta järjestelmän kokonaiskustannuksia. Useimmat RFID-lukijamme toimivat laajalla jännitealueella, joten jännitteen vaihtelut eivät vaikuta RFID-lukijoidemme ja samalla tunnistusjärjestelmäsi toimintaan.

Avoimet standardit

Uusimmat kulunvalvontaan suunnatut RFID-lukijamme perustuvat avoimeen MIFARE® -teknologiaan. Avoin, standardoitu teknologia varmistaa, että eri valmistajien laitteet ovat yhteensopivia toistensa kanssa.

finger

Tutustu kestäviin tuotteisiimme

arrow
Kundtjänst

Kakor på vår webbplats

Hej! Vi förbinder oss att skydda dina uppgifter och respekterar din integritet. För att gå vidare på vår webbplats ska du ta del av vår dataskyddspraxis och godkänna användningen av kakor på vår webbplats efter att du läst anvisningarna.