Nordic Alarm stöder Idesco läsare

06.02.2014

SlimPinNordic Alarms överordnade system Integral har utökat stödet av olika läsare för tillträdeskontroll med Idesco energisnåla och moderna MIFARE läsare. Stilfull finsk design kombinerat med den allra senaste inom passage teknologi och låg energiförbrukning gör IDESCO’s nya läsare till ett attraktivt val för i en Integral anläggning. Läsarna är robust byggda för nordiskt klimat med bakgrundsbelysning som standard. De finns i både kvadratisk ”Quattro” och rektangulär ”Slim pin” variant samt stöder de senaste MIFARE standarderna.

Med Idesco’s läsare ökar valfriheten och utbudet av läsare för Nordic Integral där ofta design, knappsats och funktioner är viktiga parametrar för slutkunden. Driftsäkra läsare med hög säkerhet och stöd för avancerade funktioner är en viktig del för att kunna dra full nytta av möjligheterna som förknippas med ett Integral system.

”Vi har erfarenhet av att samarbeta med Idesco’s duktiga ingenjörer sedan tidigare med gott resultat. Vi är därför extra glada att kunna addera deras nya moderna MIFARE läsare till våra Integral lösningar. Idesco’s energisnåla läsare kommer ge våra kunder möjligheten till det allra senaste inom MIFARE teknologi kombinerat med klassisk finsk design”
säger Claes Hafström, Affärsområdeschef Integral.

”Vi har ett brett sortiment av avancerade läsare för den nordiska marknaden som tillsammans med vår långa erfarenhet gör oss till en logisk samarbetspartner inom accesskontroll, automatisk fordonsidentifiering samt andra industriella och logistiska lösningar. Nordic Alarm och Integral är välkända både för oss och marknaden med ett högt anseende för kvalitet och funktion. Vi är mycket glada för vårt samarbete med Nordic Alarm kring vår nya generation läsare som vi ser kommer förstärka vår starka tillväxt på den skandinaviska marknaden”
säger Jens Holmberg, Business manager Scandinavia.

För mer information kontakta:

Claes Hafström, Affärsområdeschef Integral
Tel: 08-27 27 27

Jens Holmberg, Business manager Scandinavia
Tel: 0721-722 388

Om Nordic Alarm
Nordic Alarm AB skyddar materiella och immateriella tillgångar genom att erbjuda intelligenta säkerhetssystem som integrerar inbrottsskydd, tillträdesskydd, kamera-övervakning och personskydd. Egen utveckling av intelligenta produkter och system med stort IT-innehåll har gett Nordic Alarm en unik position på säkerhetsmarknaden. Företaget är en av de ledande leverantörerna av högsäkerhetssystem i Sverige. Bland kunderna finns Banker, Kriminalvården, Polisen, Sjukhus, IKEA, Statoil, ICA m fl. Nordic Alarm ingår i Lagercrantz Group-koncernen.

Other news

RFID reader with GPRS

16.10.2018

SmartDok har valt Idescos GPRS-läsare till sin personalliggare för ID06. Datan går enkelt från läsarna till systemet via det allmäna GSM-nätet och för den robusta Idesco 9 CM 2.0 GPRS-läsaren är de tuffa nordiska väderförhållandena inga problem.

Read more

17.10.2017

Idesco’s latest pin pad option, Quattro Pin SD, is now available for 7 AH, 7 C 2.0 and 8 CD 2.0 readers.

Read more

17.10.2017

Display readers are poised to offer advantages extending well beyond mere visual feedback about a system’s state or a user’s transponder status.

Read more
Kundtjänst

Kakor på vår webbplats

Hej! Vi förbinder oss att skydda dina uppgifter och respekterar din integritet. För att gå vidare på vår webbplats ska du ta del av vår dataskyddspraxis och godkänna användningen av kakor på vår webbplats efter att du läst anvisningarna.