Idesco Oy

  • RFID
  • Passerkontroll
  • Fordonsidentifiering
  • Logistik
  • RFID-läsare
  • Taggar
  • RFID-expert
  • Idesco Oy

Experter till din tjänst

Berättelser från våra kunder

Loginets

"Kompetensen hos Idescos tekniska support är berömvärd. Leveranserna kommer i tid så att vi i vår tur har kunnat leverera läsarna till vår kunds byggplats enligt utlovad tidplan. Produkterna håller en mycket hög kvalitet – inte en enda läsare har returnerats." Petri Kiianlinna, Loginets.

ACG Pulse

"Idesco är en tillförlitlig leverantör, läsarna är lättanvända och håller en hög kvalitet, leveranserna är snabba och kundsupport och rådgivning finns när man behöver det." Jarmo Nissinen, ACG Pulse. "Vi har mött alla våra kunders behov med Idescos läsare." Esa Järvinen, ACG Pulse.

Nokas

"Idescos Slim Pin går snabbt att montera, den ser snygg ut och passar i många slags monteringsmiljöer." Installationen tog cirka en kvart per läsare." Jan Terje By, G4S Secure Solutions AS (Nokas).

Capitis Control

"Idescos läsare har besparat oss serviceproblem. Det går att lita på deras funktion oberoende av var de monteras, detta gäller även med svåra temperatur- och fuktförhållanden. Detta är en klar fördel för oss som systemleverantör, vi slipper servicekostnader." Petri Tomperi, Capitis Control

GPP Perimeter Protection

"Systemet fungerar utomordentligt, vi har varit nöjda." Bengt Wedin, Veolia. "Applikationen var mycket enkel att installera med Idescos trådlösa enheter." Mathias Torstensson, GPP Perimeter Protection.

Schneider Electric

"Vi valde Idescos 8 CD 2.0 Slim Pin-läsare. Denna läsare är mycket enkel att uppdatera och konfigurera om. Den läser flera olika korttekniker, i detta fall DESFire som är viktig för oss." Anders Aagaard, Schneider Electric.

RFID-produkter för avläsningssystem

Idesco är expert på RFID-teknik med 30 års erfarenhet. I vårt sortiment finns RFID-läsare och taggar, kontrollenheter för att styra system och touchterminaler med display och RFID-läsare. Med hjälp av våra produkter samlar man in information och förbättrar säkerheten i olika slags passer-, fordonsidentifierings- och logistiktillämpningar runt om i världen.

Den viktigaste principen i vårt arbete är ett tätt samarbete med våra kunder. Vi hjälper till, vi är tillgängliga och svarar direkt på supportförfrågningar. Vi produktutvecklar tillsammans med våra kunder och skräddarsyr en produkt som passar för varje tillämpning. Vi agerar snabbt, flexibelt och sakkunnigt. Därför kan också våra kunder i sin tur betjäna sina kunder bättre.

I årliga kundnöjdhetsundersökningar har våra kunder bedömt vår kundservice som bättre än genomsnittet i branschen. Vi är glada för att våra kunder uppskattar värdet på vår konkurrensfördel, vår goda kundservice, i den dagliga verksamheten. De principer som styr vår verksamhet är tillförlitlighet, respekt för individen, partnerskap och ständig utveckling. Dessa principer styr oss till att betjäna våra kunder allt bättre också i framtiden.

Idesco Oy

Idesco grundades 1989 och vi är kända som en av pionjärerna i branschen. Till en början utvecklade Idesco avläsningsprodukter för industriella tillämpningar. Med åren har vi utvidgat vår kompetens och vårt sortiment till nya områden.

Vår huvudverksamhetsort är Uleåborg med säljkontor i Åbo och Jyväskylä samt Malmö i Sverige. I Polen och på det tyskspråkiga marknadsområdet samarbetar vi inom försäljning och marknadsföring med våra systerföretag ACTE Sp. z o.o och UNITRONIC GmbH. Vi sysselsätter cirka trettio anställda för närvarande.

I Finland är vi marknadsledare och i Skandinavien och i Europa har vi en stadig tillväxt. Idesco Oy ägs av Lagercrantz Group och företagets ledning.

finger

Vill du veta mer om Idesco’s produktsortiment Se vår produktkatalog

arrow
Kundtjänst

Kakor på vår webbplats

Hej! Vi förbinder oss att skydda dina uppgifter och respekterar din integritet. För att gå vidare på vår webbplats ska du ta del av vår dataskyddspraxis och godkänna användningen av kakor på vår webbplats efter att du läst anvisningarna.