Tervetuloa tiimiin, Heikki!

05.09.2017

Meillä on ilo toivottaa Heikki Lintulahti mukaan Idescon tiimiin. Area Sales Managerina hän ottaa vastuulleen asiakkaidemme palvelemisen Benelux-maissa sekä Norjassa ja Tanskassa.

Heikillä on pitkä kokemus teknisestä myynnistä erilaisten yritysten parissa, joten asiakkaamme voivat odottaa häneltä asioihin perehtyvää ja ammattitaitoista otetta kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä. Tiimimme uusin jäsen kuvailee Idescoa luotettavaksi pitkän linjan toimijaksi, jonka asiakkaiden kanssa on ollut luontevaa aloittaa yhteistyö.

Heikki kertoo olevansa pohjoisen kasvatti ja viihtyvänsä vapaa-ajallaan perheensä kanssa ulkoilmaharrastuksissa. Silloin hänet kertomansa mukaan voi löytää usein mutkamäestä, tai fatbiken selästä mitä erilaisimmista paikoista.

Muita uutisia

10.11.2017

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota kulunvalvontalukijan valinnassa, kun tavoitteena on järjestelmä, joka on sekä turvallinen että helposti ylläpidettävä?

Lue lisää

08.11.2017

Idescon EPC-tuotteissa on lukuisia käteviä ominaisuuksia, jotka parantavat sovelluksen toimivuutta riippuen siitä, mitä haluat sovelluksen tekevän. Lue lisää EPC-tuotteistamme ja niiden mahdollisista sovelluksista.

Lue lisää

08.11.2017

Idescon turva-avainten hallintapalvelu helpottaa niiden järjestelmätoimittajen työtä, jotka haluavat suojata loppuasiakkaan järjestelmän turvallisella DESFire-teknologialla. Tutustu tarkemmin palvelun kuvaukseen.

Lue lisää
Asiakastuki