Ota yhteyttä

Tervetuloa tiimiin, Heikki!

05.09.2017

Meillä on ilo toivottaa Heikki Lintulahti mukaan Idescon tiimiin. Area Sales Managerina hän ottaa vastuulleen asiakkaidemme palvelemisen Benelux-maissa sekä Norjassa ja Tanskassa.

Heikillä on pitkä kokemus teknisestä myynnistä erilaisten yritysten parissa, joten asiakkaamme voivat odottaa häneltä asioihin perehtyvää ja ammattitaitoista otetta kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä. Tiimimme uusin jäsen kuvailee Idescoa luotettavaksi pitkän linjan toimijaksi, jonka asiakkaiden kanssa on ollut luontevaa aloittaa yhteistyö.

Heikki kertoo olevansa pohjoisen kasvatti ja viihtyvänsä vapaa-ajallaan perheensä kanssa ulkoilmaharrastuksissa. Silloin hänet kertomansa mukaan voi löytää usein mutkamäestä, tai fatbiken selästä mitä erilaisimmista paikoista.

Muita uutisia

20.09.2017

RFID-tunnistussovelluksia on yhtä monenlaisia kuin toimialojakin. Millainen lukija kannattaisi valita mihinkin sovellukseen, jotka ovat hyvin erilaisia niin toimintaympäristön kuin käyttötarkoituksenkin suhteen?

Lue lisää

20.09.2017

Pohjoisessa talvi asettaa omat haasteensa ulko-olosuhteissa käytettäville laitteille. Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitaan sopivaa RFID-lukijaa pimeisiin, kylmiin ja kosteisiin ulkotiloihin?

Lue lisää

04.09.2017

Ensi vuoden alkuun mennessä julkistamme uuden EPC-lukijaversion, jossa on tunnisteen ja lukijan välisen tiedonsiirron turvaava 128-bittinen AES salaus.

Lue lisää
Asiakastuki