Helppo mobiilisovellus kulunvalvontaan. Yhtä turvallinen kuin biometrinen tunnistus

  • Mobiili kulunvalvonta
  • Mobiilitunnistus puhelimeen
  • Mobiilitunniste
  • Bluetooth Low Energy (BLE)
  • Kulunvalvonta

Helppoa kulunvalvontaa

Ovi auki puhelimella

Idesco Mobile Lite on aivan uudenlainen mobiili kulunvalvontaratkaisu, joka toimii ilman pilvipalvelua. Digitaalinen kulkutunniste tulee puhelimeen samalla, kun käyttäjä lataa sovelluksen. Sen jälkeen tunniste on valmiina puhelimessa, ja järjestelmään lukemisen jälkeen sillä voi kulkea. Sovelluksen käyttäjän ei tarvitse antaa omia tietojaan mihinkään, eikä järjestelmän valvojan tarvitse luoda tunnistetta erikseen. Vaivattomana ja aikaa säästävänä ratkaisuna Idesco Mobile Lite laskee kulunvalvonnan kustannuksia. Halutessasi voit luopua perinteisistä kulkutunnisteista kokonaan, jolloin niiden hankintakustannukset ja hallinnointi jäävät kokonaan taakse. Kaikilla aina mukana oleva puhelin on valmis alusta digitaaliselle mobiilitunnisteelle. Voit liittää Idesco Mobile Liten ja yhteensopivat kulunvalvontalukijat valmiiseen MIFARE -järjestelmään ja siirtyä mobiiliin kulunvalvontaan vai osassa rakennusta. Vanhat tunnisteet toimivat mobiilitunnisteiden rinnalla, jos niin haluat. Jos puhelimen omistaja tunnistautuu sormenjäljellä, on ratkaisu yhtä turvallinen kuin biometriset tunnistusmenetelmät. Puhelimissa valmiina olevan sormenjälkitunnistimen hyödyntäminen on edullinen tapa nostaa järjestelmän turvataso biometrisen tunnistuksen tasolle.

Idesco Mobile Liten kolme turvatasoa eroavat toisistaan siinä, mitä käyttäjän pitää tehdä ovella päästäkseen sisään. Ykkösturvatasolla sovellus tunnistaa lähestyvän matkapuhelimen ja avaa oven ilman, että puhelimen omistajan tarvitsee tehdä mitään. Automaattioviin yhdistettynä tämä on hygieeninen, mutta samalla turvallinen ratkaisu. Kuljetaan turvallisesti kulkuoikeuksilla, mutta kädet vapaana koskematta pintohin tai puhelimeen. Kakkosturvatasolla ovesta pääsee painamalla puhelimesta sovelluksen painiketta ja kolmosturvatasolla henkilöllisyys varmistetaan avaamalla lisäksi puhelimen oma turvalukitus. Jos käytetään puhelimen sormenjälkitunnistusta, on kyseessä käytännössä biometrinen tunnistus.

Riippumatta turvatasosta, lukijan ja puhelimen välinen yhteys on aina suojattu turvallisimmalla 128-bittisellä AES salauksella. Idesco Mobile Liten voi liittää vanhaan järjestelmään tavallisten MIFARE DESFire -tunnisteiden rinnalle, mutta se toki toimii myös ainoana tunnistusratkaisuna. Helppokäyttöisenä ja aikaa säästävänä vaihtoehtona se käy hyvin myös väliaikaisiin kulkuoikeuksiin

Idesco Mobile Lite on helppo ottaa käyttöön

Lisätietoa mobiilista kulunvalvonnasta

Täytä yhteystietosi ja lataa itsellesi kuvaus Idesco Mobile Litestä ja käyttöönotosta.


Tietosuojakäytäntö

finger

Haluatko tietää lisää Idesco Mobile Lite -ratkaisusta? Katso lyhyt webinaari

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.