Nordic Alarm valitsi Idescon lukijat

06.02.2014

SlimPinRuotsalaisen järjestelmätoimittajan Nordic Alarmin kokonaisvaltainen Nordic Integral-järjestelmä kattaa yritysturvallisuuden ja henkilönseurannan eri osa-alueet. Nordic Integral-järjestelmä täydentyy nyt Idescon MIFARE-kulunvalvontalukijoilla. Paitsi energiatehokkuutta, Idescon uudet MIFARE-lukijat tuovat järjestelmään myös uusimmat tekniset turvaominaisuudet ja lukijatoiminnot. Nordic Alarm arvostaa valitsemissaan Idescon lukijoissa myös kestävyyttä ja soveltuvuutta pohjoisiin olosuhteisiin. Koska lukija on hyvin näkyvä osa kulunvalvontajärjestelmää, on itse laitteella suuri merkitys myös loppukäyttäjille. Heitä on miellyttänyt erityisesti lukijoiden tyylikäs muotoilu ja selkeä, pimeällä hyvin hyödyllinen valaistu näppäimistö. Nordic Alarm ottaa käyttöön sekä Access Quattro- että Access Slim Pin -lukijamallit.

”Olemme tehneet jo aiemmin Idescon kanssa yhteistyötä hyvin tuloksin”, kertoo Integral-järjestelmän liiketoimintajohtaja Claes Hafström Nordic Alarmilta. ”Olemme iloisia voidessamme tarjota loppuasiakkaille Integral-järjestelmää, jonka lukijoissa uusin MIFARE-teknologia yhdistyy klassiseen suomalaiseen muotoiluun”, hän jatkaa.

”Olemme laitetoimittaja, joka tarjoaa laajan valikoiman Skandinavian markkinoille soveltuvia edistyksellisiä lukijoita erilaisiin kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksiin, pitkällä kokemuksella”, kertoo Skandinavian liiketoimintajohtaja Jens Holmberg Idescolta. ”Nordic Alarm ja heidän kokonaisvaltainen Integral-järjestelmänsä ovat tunnettuja ja luotettuja nimiä kulunvalvontamarkkinoilla. Yhteistyömme Nordic Alarmin kanssa tukee voimakasta kasvuamme Skandinaviassa,” jatkaa Jens Holmberg.

Lisätietoja:

Claes Hafström, Integral-liiketoimintajohtaja, Nordic Alarm
Tel: +46 (0) 8 27 27 27

Jens Holmberg, Business manager Scandinavia, Idesco
Tel: +46 (0) 721 722 388

Nordic Alarm AB
Nordic Alarm AB:n integroituihin turvallisuusjärjestelmiin kuuluu ratkaisuja murtautumisen ehkäisyyn, kulunvalvontaan, kamervalvontaan ja henkilöiden turvallisuuden varmistamiseen. Oman tuotekehityksen ja tietoteknisen osaamisensa Nordic Alarm on saavuttanut erityisaseman kulunvalvontamarkkinoilla. Yritys on yksi johtavista toimijoista kotimaassaan Ruotsissa. Nordic Alarmin asiakkana on mm. pankkeja, Ruotsin kriminaalihuolto, poliisi, sairaaloita, IKEA, Statoil ja ICA. Nordic Alarm kuuluu Lagercrantz-konserniin.

Idesco Oy
Idesco kehittää luotettavia etätunnistusratkaisuja asiakaslähtöisesti. Tarjoamme ratkaisuja kulunvalvontaan, ajoneuvontunnistukseen ja muihin sovelluksiin esimerkiksi logistiikassa tai teollisuusautomaatiossa. Tuomme RFID-teknologian edut suoraan liiketoimintaasi: ratkaisumme auttavat luomaan luotettavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita tunnistusjärjestelmiä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa myös tuotekehityksessä. Luomme uusia liiketoimintamahdollisuuksia hyödyntämällä RFID-teknologiaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Muita uutisia

21.02.2019

Omatoimikirjastojen yleistyessä kirjastoihin on kaivattu helppokäyttöistä ja luotettavaa lukijaratkaisua, joka tunnistaa kirjastoon tulijan ja avaa lukitun oven aikoina, jolloin kirjastossa ei ole virkailijoita paikalla. Näytöllinen RFID-lukija lukee RFID-sirullisen kortin, varmentaa pin-koodin ja lisäksi opastaa tulijaa kuvallisilla ohjeilla.

Lue lisää

11.02.2019

Kaikki Idescon lukijoita järjestelmiinsä asentaneet tietävät, että niiden iskunkestävyys- ja suojausluokat ovat markkinoiden korkeimpia, ja niiden kestämät lämpötila-alueet laajimpia. Siksi lukijat toimivat huoltovapaina kaikenlaisissa olosuhtessa ja kestävät kovia iskuja, pölyä ja kosteutta, säässä kuin säässä.

Lue lisää
RFID reader with display and OSDP / OSDP v2

11.02.2019

Vidamin Oy on aloittanut Idescon uusien näytöllisten näppäinlukijoiden hyödyntämisen sovelluksissaan.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.