Nordic Alarm valitsi Idescon lukijat

06.02.2014

SlimPinRuotsalaisen järjestelmätoimittajan Nordic Alarmin kokonaisvaltainen Nordic Integral-järjestelmä kattaa yritysturvallisuuden ja henkilönseurannan eri osa-alueet. Nordic Integral-järjestelmä täydentyy nyt Idescon MIFARE-kulunvalvontalukijoilla. Paitsi energiatehokkuutta, Idescon uudet MIFARE-lukijat tuovat järjestelmään myös uusimmat tekniset turvaominaisuudet ja lukijatoiminnot. Nordic Alarm arvostaa valitsemissaan Idescon lukijoissa myös kestävyyttä ja soveltuvuutta pohjoisiin olosuhteisiin. Koska lukija on hyvin näkyvä osa kulunvalvontajärjestelmää, on itse laitteella suuri merkitys myös loppukäyttäjille. Heitä on miellyttänyt erityisesti lukijoiden tyylikäs muotoilu ja selkeä, pimeällä hyvin hyödyllinen valaistu näppäimistö. Nordic Alarm ottaa käyttöön sekä Access Quattro- että Access Slim Pin -lukijamallit.

”Olemme tehneet jo aiemmin Idescon kanssa yhteistyötä hyvin tuloksin”, kertoo Integral-järjestelmän liiketoimintajohtaja Claes Hafström Nordic Alarmilta. ”Olemme iloisia voidessamme tarjota loppuasiakkaille Integral-järjestelmää, jonka lukijoissa uusin MIFARE-teknologia yhdistyy klassiseen suomalaiseen muotoiluun”, hän jatkaa.

”Olemme laitetoimittaja, joka tarjoaa laajan valikoiman Skandinavian markkinoille soveltuvia edistyksellisiä lukijoita erilaisiin kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksiin, pitkällä kokemuksella”, kertoo Skandinavian liiketoimintajohtaja Jens Holmberg Idescolta. ”Nordic Alarm ja heidän kokonaisvaltainen Integral-järjestelmänsä ovat tunnettuja ja luotettuja nimiä kulunvalvontamarkkinoilla. Yhteistyömme Nordic Alarmin kanssa tukee voimakasta kasvuamme Skandinaviassa,” jatkaa Jens Holmberg.

Lisätietoja:

Claes Hafström, Integral-liiketoimintajohtaja, Nordic Alarm
Tel: +46 (0) 8 27 27 27

Jens Holmberg, Business manager Scandinavia, Idesco
Tel: +46 (0) 721 722 388

Nordic Alarm AB
Nordic Alarm AB:n integroituihin turvallisuusjärjestelmiin kuuluu ratkaisuja murtautumisen ehkäisyyn, kulunvalvontaan, kamervalvontaan ja henkilöiden turvallisuuden varmistamiseen. Oman tuotekehityksen ja tietoteknisen osaamisensa Nordic Alarm on saavuttanut erityisaseman kulunvalvontamarkkinoilla. Yritys on yksi johtavista toimijoista kotimaassaan Ruotsissa. Nordic Alarmin asiakkana on mm. pankkeja, Ruotsin kriminaalihuolto, poliisi, sairaaloita, IKEA, Statoil ja ICA. Nordic Alarm kuuluu Lagercrantz-konserniin.

Idesco Oy
Idesco kehittää luotettavia etätunnistusratkaisuja asiakaslähtöisesti. Tarjoamme ratkaisuja kulunvalvontaan, ajoneuvontunnistukseen ja muihin sovelluksiin esimerkiksi logistiikassa tai teollisuusautomaatiossa. Tuomme RFID-teknologian edut suoraan liiketoimintaasi: ratkaisumme auttavat luomaan luotettavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita tunnistusjärjestelmiä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa myös tuotekehityksessä. Luomme uusia liiketoimintamahdollisuuksia hyödyntämällä RFID-teknologiaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.