Tulossa: Mobiilitunnistussovellus Mobile Lite

30.09.2019

Mobile access

Mobiilitunnistus tuo uudenlaista vaivattomuutta kulunvalvontaan. Erillistä tunnistetta ei tarvita, vaan kulunvalvontalukija lukee kulkuoikeudet älypuhelimesta. Jo aiemmin olemme julkistaneet 8 CD 2.0 MI -lukijan, joka lukee myös älypuhelimen mobiilitunnisteita BLE- tai NFC-yhteydellä. Nyt meiltä on tulossa  mobiilisovellus, joka ei vaadi pilvipalvelua tai verkkoyhteyttä.

Bluetooth-yhteydellä toimivassa Mobile Lite -sovelluksessa on kolme turvatasoa. Sisätiloihin tarkoitetulla turvataso ykkösellä kulkuoikeudet voi lukea mobiilisovelluksen avulla vaikkapa taskussa olevasta puhelimesta. Tämän turvatason tarkoituksena on helpottaa kulkemista tunnistautumista edellyttävillä sisäovilla.

Turvatasolla kaksi kulkijan pitää klikata puhelimen lukitusruudulla tai päävalikossa olevaa ilmoitusta päästäkseen sisään.

Turvatasolla kolme on ensin avattava puhelimeen määritelty suojaus, joka voi olla pin-koodi, kuvio, salasana, sormenjälki tai kasvontunnistus. Vasta sen jälkeen oven voi avata puhelimen päävalikon ilmoituksella.

Muita uutisia

28.10.2019

Mari Melakari on uusimpia vahvistuksia materiaalihallinnon tiimissä. Hänen vastuullaan on huolehtia siitä, että meille saapuvat komponentit pääsevät heti omille paikoilleen odottelemaan seuraavaa työvaihetta, eli valmistusta.

Lue lisää

28.10.2019

Korttikohtaiset turva-avaimet eli Key Diversification -konsepti on jatkuvasti kehittyvän DESFire-teknologian seuraava vaihe kohti entistä lujempaa turvatasoa.

Lue lisää

28.10.2019

SECTECH-messut Tukholmassa 19.-20.11. päättävät 30-vuotisjuhlavuotemme messukiertueen.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.