Idesco FinnSec -messuilla

  • FinnSec 2019
  • RFID-lukija
  • Kulunvalvonta

Tervetuloa käymään osastollamme FinnSec-messuilla 2.-3.10.

Idescon RFID-lukijat tehdään 30 vuoden kokemuksella. Millainen RFID-lukija kannattaa valita mihinkin sovellukseen?

FinnSec 2019 lähestyy. Idesco Oy:n osastolta löydät pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut, kestävät ja turvalliset RFID-lukijat erilaisiin tunnistussovelluksiin.

Lukijamme suunnitellaan kestämään iskuja, pölyä ja kosteutta matalissa ja korkeissa lämpötiloissa. Idescon lukijat voi asentaa suoraan ulos ilman lisäsuojakuoria. Jos haet kestävää RFID-lukija kulunvalvontaan, kannattaa tulla osastollemme. Kerromme samalla myös turvallisimmista kulunvalvontateknologioista. Tiesitkö, että RFID-teknologioilla on eroja, jotka vaikuttavat suoraan kulunvalvontajärjestelmäsi turvallisuuteen ja ylläpitoon?

Vastaatko kiinteistöjen kulunvalvontajärjestelmistä? Kiinnostaako sinua tietää, millaisia RFID-lukijoita ja -teknologioita on olemassa ja millainen lukija kannattaa valita mihinkin sovellukseen? Lataa sivuiltamme ilmainen opas: RFID-lukijan valinta.

Tutustu oppaan sisältöön ja lataa opas täyttämällä alla oleva lomake.

Tervetuloa tutustumaan turvalliseen kulunvalvontaan FinnSec-messuilla, osasto 6d69!

Lataa ilmainen opas RFID-lukijoista


Lue tietosuojakäytäntö

Tutustu FinnSec -messuilla Idescon kestäviin RFID-lukijoihin

Kestävyys

Idescon lukijat suunnitellaan kestämään kaikissa olosuhteissa. Jos etsit iskun- pölyn- ja kosteudenkestävää RFID-lukijaa, tule Idescon osastolle FinnSec -messuilla.

Turvallisuus

RFID-teknologioissa on turvallisuuteen vaikuttavia eroja. Idescon huipputurvalliset MIFARE DESFire -lukijat tukevat myös turvallista kaksisuuntaista OSDP v2 -tiedonsiirtoprotokollaa.

Helppokäyttöisyys

Osastollamme näet myös uudet helppokäyttöiset näppäinlukijat, joissa on suurikokoinen, näkyvä led-valo ja kohollaan olevat näppäimet, jotka antavat vasteen näppäinpainalluksesta. Ne helpottavat lukijan käyttöä esimerkiksi pimeällä.

Nähdään FinnSec -messuilla Idescon osastolla nro 6d69

FinnSec -messujen aukioloajat: Keskiviikkona 2.10. klo 9.00–19.00 ja torstaina 3.10. klo 9.00–17.00 osoitteessa Messuaukio 1, Helsinki. 

finger

Millainen on hyvä RFID-lukija? Lue lisää

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.