Helppoa kulkemista

  • Hands-free
  • Pysäköinti
  • Ajoneuvontunnistus
  • Kulje pysähtymättä
  • Kulje koskematta pintoihin
  • UHF EPC
  • EPC Gen2

Etätunnistus: Henkilöt, autot, kuljetettavat tavarat

Helppoa etätunnistusta

Etäältä tunnistava lukijalaite on ratkaisu, kun tarvitaan hygieeninen, ilman pintojen koskettamista tapahtuva tunnistautuminen työpaikoille. Idesco EPC 2.0 Compact on passiivinen UHF-lukija, joka lukee tunnisteen työntekijän kaulanauhasta, siirrettävästä tavarasta tai auton tuulilasista jopa neljän metrin etäisyydeltä.

Etätunnistus henkilökunnalle ja siirrettäville tavaroille

Idesco EPC 2.0 Compact on pieni etätunnistuslaite, joka lukee tunnisteen jopa neljän metrin etäisyydeltä. Tunniste voi olla kulkukortti kaulanauhassa, tai se voi olla kiinnitettynä siirrettävään esineeseen, kuten sairaalasänkyyn. Työntekijät voivat kulkea ovesta siirrettävien tavaroiden kanssa pysähtymättä näyttämään tunnistetta lukijalle. Tiedonsiirto tunnisteen ja lukijan välillä on suojattu turvallisella EPC GenV -standardin mukaisella salauksella, jota ei voi hakkeroida eikä tunnistetta voi kopioida. Tunnistautuminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Laitteen mitat ovat vain 126 x 85 x 36 mm, joten pienikokoisena etätunnistusratkaisuna se mahtuu lähes minne tahansa kohteessa. Idesco EPC 2.0 Compact pystyy käsittelemään useita tunnistustapahtumia samanaikaisesti, joten se sopii myös kohteisiin joissa on paljon liikennettä.

Etätunnistus ajoneuvoille

Idesco EPC 2.0 Compact lukee tunnisteen ajoneuvon tuulilasista, jolloin pysäköintialueelle voi ajaa poistumatta autosta ja jopa pysähtymättä. Etätunnistusratkaisu sopii työpaikoille tai taloyhtiöille, joiden pysäköintialueelle saa tulla vain kulkuoikeuksilla. Ajoneuvontunnistuksessa etätunnistuslaitteet asennetaan usein ulos, joten laitteiden on toimittava moitteetta hankalissakin sääolosuhteissa. Idesco EPC 2.0 Compactin suojausluokka on IP67, joten se on täysin kosteuden- ja pölynkestävä. Etätunnistuslaite toimii moitteetta aina -35 pakkasasteesta +55 asteen lämpötiloihin. Lukija kestää hyvin iskuja, mutta siihen on saatavana myös ylimääräinen iskusuoja. Lukija lähettää järjestelmään automaattisen hälytyksen, jos sitä yritetään väkivalloin irrottaa paikaltaan. Tämä niin kutsuttu tamper-hälytystoiminto on toteutettu optisella tekniikalla, joka on luotettavampi ratkaisu kuin monissa muissa lukijoissa mekaanisella toimintaperiaatteella toteutettu tarmper-hälytysratkaisu.

vehicle access with UHF EPC reader
finger

Lue lisää lukijasta EPC 2.0 Compact ja ota yhteyttä

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.