Elektroniikkasuunnittelija

Idesco Oy on vuonna 1989 perustettu RFID-teknologian asiantuntija ja markkinajohtaja Suomessa sekä yksi alan pioneereista. Toiminnan alussa Idesco Oy on kehittänyt tunnistustuotteita teollisiin sovelluksiin, mutta laajentanut osaamistaan ja tarjontaa uusille alueille. Tuotteita ovat mm. RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet. Idesco Oy:n päätoimipaikka on Oulussa, jonka lisäksi myyntitoimistoja on Turussa, Jyväskylässä sekä Malmössä Ruotsissa. Idesco Oy on osa ruotsalaista Lagercrantz Group AB (publ.) konsernia. Lisätietoja: www.idesco.fi.

Haemme nyt Idesco Oy:lle Ouluun

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJAA vahvistamaan RFID -osaamista

Tehtävässäsi vastaat

  • RFID -lukijoiden elektroniikan suunnittelutehtävistä
  • RFID lukijoiden elektroniikan- ja ohjelmiston testaamisesta sekä osallistut tuotekehitystiimin kanssa
    • Tuotemäärittelyiden laadintaan
    • Tuotteiden valmistusdokumenttien laadintaan
    • Tuotannon testilaitteistojen suunnitteluun ja kehittämiseen

Edellytämme sinulta soveltuvaa elektroniikka-alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä jonkin verran työkokemusta. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on ymmärrys ja aito kiinnostus elektroniikkaan ja sen suunnitteluun sekä kyky oppia uutta ja halu kehittyä tehtävässä. Tulevassa roolissasi on tärkeää, että olet joustava, kykenet työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta sinusta löytyy myös aimo annos tiimipelaajaa. Työssä vaaditaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vakituisessa työsuhteessa osana suunnittelu- ja testaustiimiä sekä mukavan työporukan kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Kiinnostutko? Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä puh. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

 

 

finger

Kiinnostuitko? Lue lisää Idescosta

arrow
Asiakastuki