Asiakaspalveluinsinööri

Etsimme Ouluun asiakaspalveluinsinööriä.

Työssäsi olet Idescon tuotteiden ja palveluiden asiantuntija, ja työskentelet osana teknistä tiimiä. Rakennat onnistuneita asiakaskokemuksia ja olet tukena myös Idescon työyhteisölle tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Sinulla on loogista päättelykykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja hyvät sosiaaliset taidot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen hallintaa ja soveltuvaa insinöörikoulutusta sekä matkustusvalmiutta. Katsomme hakijalle eduksi aikaisemman kokemuksen esimerkiksi teknisestä asiakaspalvelutyöstä tai pilvipalveluiden hallinnasta.

Asiakaspalveluinsinöörinä sinua odottaa vakituinen työsuhde ja mielenkiintoinen tehtävä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työssä menestymistäsi tukee kattava perehdytysprosessi, monipuoliset henkilöstöedut ja asiantunteva työyhteisö, jossa vallitsee kannustava ilmapiiri.

Kiinnostuitko? Tule mukaan vaikuttamaan asiakkaiden turvalliseen ja huolettomaan huomiseen ympäri maailman osana Idescon joukkuetta!

Jätäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta 6.3.2022 mennessä. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi Rantsi, puh. 044 412 4487 (arkisin klo 9–15) tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Idesco on RFID-teknologian kokeneimpia asiantuntijoita. Jo vuodesta 1989 olemme kehittäneet RFID-teknologiaa ja siihen perustuvia tuotteita, aluksi teollisiin sovelluksiin. Vuosien varrella tuotevalikoimamme on laajentunut, ja nykyään kehitämme turvallisimpiin teknologioihin perustuvia kulunvalvontaratkaisuja. Niistä uusimpia ovat puhelimella tapahtuva tunnistautuminen ja siihen liittyvät palvelut.

Palkitut tuotteemme keräävät tietoa ja parantavat turvallisuutta erilaisissa asiakassovelluksissa ympäri maailman. Asiakkaitamme ovat RFID-järjestelmätoimittajat ja RFID-tuotteiden jälleenmyyjät. Suomessa olemme markkinajohtaja ja Skandinaviassa ja Euroopassa vakaalla kasvupolulla. Kuulumme ruotsalaiseen Lagercrantz Group Ab -konserniin. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.idesco.fi.

Katso Idescon Anu-Leenan fiilikset siitä, mikä on parasta Idescolla työskentelyssä:

https://www.youtube.com/watch?v=ysZ9LekBz7Q

 

 

 

 

 

finger

Anu-Leena kertoo millaista Idescolla on olla töissä: Katso video

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.