Ota yhteyttä

Area Sales Manager: Benelux, Norja ja Tanska

Idesco Oy on RFID-teknologian asiantuntija 27 vuoden kokemuksella. Tuotteitamme ovat RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet. Tuotteidemme avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa ympäri maailmaa. Asiakkaitamme ovat RFID-teknologiaa hyödyntävät ja tarjoavat järjestelmätoimittajat sekä jälleenmyyjät. Suomessa Idesco Oy on alansa markkinajohtaja ja Euroopassa olemme vahvasti kasvupolulla. Idesco Oy kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Group AB (publ.)

Etsimme nyt kansainvälisen kaupan osaajaa osaksi aktiivista tiimiämme sijoituspaikkana Oulu tai pääkaupunkiseutu.

Tulet vastaamaan alueen suurimmista ja vaativimmista asiakkaista sekä liiketoiminnan kehittymisestä heidän kanssaan. Huolehdit myös siitä, että asiakasportfoliomme vastuualueillasi kasvaa. Etsit siis aktiivisesti uusia mahdollisuuksia ja hankit uusia asiakkaita. Tehtävässäsi matkustat Euroopassa ja Pohjoismaissa ja teet yhteistyötä koko Idesco-tiimin kanssa.

Tulet myymään tuotteita sekä osaamista ja palveluita. Onnistuaksesi tarvitset kykyä asiakkaan oikean tarpeen hahmottamiseen ja ratkaisun löytämiseen yhdessä muiden idescolaisten kanssa. Kyky tekniseen ajatteluun on hyvä olla olemassa, eikä teknisestä koulutuksesta ole haittaa. Englannin kielen taitosi pitää olla erittäin hyvä ja muu kielitaito katsotaan tietenkin eduksi. Ennen kaikkea olet itsenäinen, aktiivinen ja sitkeä myyjä, joka osaa ottaa haasteet mahdollisuuksina eikä pienistä säikähdä!

Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa POMONA Consultingin seniorikonsultti Jarmo Savenius, puh. +358 400 840 454. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.5.2017 osoitteeseen [email protected]. Hakemukseen tunnus ”ASM/Idesco”.

 

 

finger

Kiinnostuitko? Lue lisää Idescosta

arrow
Asiakastuki