AESCO-turvaratkaisu tuo AES-salauksen Wiegand-järjestelmään

  • Wiegand
  • AES-salaus
  • Kulunvalvontajärjestelmän turvallisuus
  • RFID

Koko järjestemän kattava AES-salaus turvaa tiedonsiirron

Wiegand-järjestelmä uudelle turvatasolle

Ensimmäisenä lukijavalmistajana maailmassa Idesco on tuonut markkinoille ratkaisun, joka suojaa koko tunnistusjärjestelmän tiedonsiirron aina tunnisteelta järjestelmän ohjaukseen asti turvallisella AES-salauksella. Idescon AESCO-ratkaisu tuo vanhan järjestelmän turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Vaikka Wiegand-järjestelmässä olisikin tunnisteet ja lukijat, joiden välinen tiedonsiirto on suojattu AES-salauksella, pitää lukijan muuntaa tunnisteelta luettu data salaamattomaan, Wiegand-järjestelmän ymmärtämään muotoon. Idescon AESCO-ratkaisun avulla Wiegand-yhteys saadaan AES-salauksen piiriin ja tiedonsiirto suojattua tunnisteelta aina tunnisteelta järjestelmän ohjaukseen asti.

AESCO ja uuden sukupolven AES-lukijat voidaan liittää valmiiseen MIFARE-järjestelmään. Ratkaisu voidaan toteuttaa liittämällä nykyiseen kontrolleriin erillinen AES-salauksen purkava AESCO-moduli, tai päivittämällä nykyiseen kontrolleriin Idescon RS-485 AES -protokolla.

AESCO-ratkaisu ja toteutustavat

8 CD 2.0 AES -lukija ja AESCO-moduli integroituna omaan kontrolleriisi. Lukijasta tulevan datan suojauksen purku tapahtuu AESCO-modulissa ja järjestelmä näkee datan aivan samanlaisena kuin se tulisi mistä tahansa lukijasta. Tämä on yksinkertaisin tapa tehdä turvapäivitys.

8 CD 2.0 AES -lukija ja omaan kontrolleriisi asennettu Idescon RS-485 AES -protokolla. Voit päivittää kontrollerisi itse tai Idesco voi tehdä päivityksen.

 

 

 

 

AESCO on kustannustehokas ja helppo toteuttaa

Salaus Wiegand-järjestelmään

Idescon ratkaisu on ensimmäinen laatuaan; se suojaa tiedonsiirron tunnisteelta aina järjestelmän ohjaukseen saakka. Se suojaa myös valmiin järjestelmän Wiegand-liitäntää pitkin kulkevan tiedon.

Avoin MIFARE® -teknologia

Voit liittää AESCO-ratkaisuun kuuluvat laitteet mihin tahansa MIFARE-järjestelmään. Myöhemmin voit hankkia uusia yhteensopivia laitteita monilta laitevalmistajilta.

Turva-avainten hallintapalvelu

Voit jättää DESFire-turva-avainten ohjelmoinnin Idescolle ja säästää samalla aikaa. Saat myös valmiiksi ohjelmoidut lukijat ja tunnisteet, jotka voit asentaa suoraan järjestelmääsi.

Kustannustehokas ja vaivaton ratkaisu

AESCO voidaan toteuttaa valmiiseen Wiegand-järjestelmään monella eri tavalla.

Työkalut järjestelmän hallintaan

Voit hallita ja ohjelmoida järjestelmään kuuluvia turva-avaimia myös itsenäisesti helppokäyttöisen koodaustyökalumme avulla.

Vanhat tunnisteet helposti uudelle turvatasolle

AESCO-konseptiimme kuuluu myös helppokäyttöinen työkalu, jolla vanhojen tunnisteiden UID:t voidaan siirtää uusiin DESFire-tunnisteisiin helposti ja nopeasti. Migration Station -työkalulla luodaan uudet, AES-suojatut tunnisteet, jotka ovat täysin yhteensopivia vanhan järjestelmän kanssa.

finger

Wiegand-järjestelmä uudelle turvatasolle. Tutustu AESCO-tuotteisiin

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.